Fijn geholpen! Mooie bomen, voor goede prijs.

Alles duidelijk

Duidelijke informatie en goede aflevering

Prima bomen, nette levering

peren en pruimenbomen, zie er goed uit. Nu nog kijken of ze goed groeien, alle vertrouwen in

Professionele website en zeer goede kwaliteit bomen met vriendelijke afleveringsservice

Positief verrast over de automatische afhandeling van de opdracht. Mooie zuilvormige Noorse Esdoorn, Keurig aan huis afgeleverd, achteraf betaald met factuur. Snel, professioneel en goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

De track en tracé service vond ik erg fijn, de tijd werd steeds preciezer. Erg fijn als je druk bezig bent. Alles werd netjes in de tuin afgeleverd, dik tevreden.

Prima ,mooie sterke bomen

Mooie gezonde bomen

Prima service en niet duur

Haagplanten precies op afgesproken levertijd gekregen.

Stevige kwaliteit haagplanten en goede service

Goede website met duidelijke prijzen en aankoop advies. Ik heb bewust gekozen voor BetuweBomen.nl vanwege eigen afleverservice. Zeer behulpzame en vriendelijkse chauffeur en keurig op tijd (je kunt hem live 'tracken' tot hij bij je voor de deur staat). Kwaliteit van de haagplanten (Beukenhaag) waren er goed: dikke stam en genoeg wortels. Ik heb helaas bij andere leveranciers anders meegemaakt.

Uitstekende service, goed contact, fijne boom

Bedrijf komt afspraken na, is goed bereikbaar en levert mooie spullen

Op maandag telefonisch overleg gehad met de eigenaar.De elzenbomen zelf niet meer van die grootte op voorraad.Bij een collega boomkweker geïnformeerd en woensdag al geleverd in Zeeland. Betere service bestaat er niet. Hartelijk dank daarvoor. Mvg Roy

goede klantvriendelijk en servise.

zeer goed uitleg van het te verkoop product aan beveling van het product.

Correct

Correct geleverd, ook na het aanpassen van de lever datum.

Snel en goed

Mooi boompje en snel geleverd

Prima! Hele mooie boom!

Snelle levering en een prachtige boom...

Goede prijs, snelle levering, mooie beukhaag

Na onderzoek bleek Betuwebomen de goedkoopste mbt rode beukenhaag. Na bestelling wilde we nog meer boompjes bestellen, wat geen enkel probleem was. Snelle en goede levering en netjes een e-mail met verwachte aankomsttijd op de dag van aankomst. Haag zit er nu een week in en hopen dat hij goed gaat groeien. Wellicht weten we pas over een jaar of het een mooie haag is geworden.

mooie bomen, geleverd zoals beloofd

Mooie kwaliteit bomen, het beloofde formaat, bezorgd door eigen bezorgdienst. Alles was gewoon zoals op de website beloofd wordt. Prima tevreden dus.

Uitstekend!!

Snelle levering vriendelijke bezorger 2e keer dat we bomen en struiken bestellen en komen zeker weer terug !!!

Super bedrijf

Heel fijn en net bedrijf en keurige snelle levering. Mooie kwaliteit bomen

Ontzettend klantvriendelijk bedrijf

Fijn contact gehad met Willem Jan. Heb de bestelling een paar x aan moeten passen omdat wij het aantal bomen niet goed berekend hadden over de totale lengte . Was nooit een probleem . Transporteur was ook keurig op tijd en heeft veel goede tips gegeven . Zal dit bedrijf dan ook zeker bij anderen aanbevelen.

Aanrader!

Goede informatie en makkelijk te navigeren site. Duidelijke communicatie over de verzending en netjes in de aflevering.

Snelle levering. Mooie boom.

De bestelde boom werd snel bezorgd. De boom heeft een mooie vorm.

Zelfs in één woord, prima!

Bestellen via de webshop ging makkelijk. De levering een week verzetten schepte wat verwarring maar was ook weer snel opgelost. De bezorgingservice was prima. Leuk om de auto op internet te kunnen volgen. En de boom lijkt van prima kwaliteit en voldoet aan onze verwachting. Kortom, het was een prima keuze de bestelling bij Betuwebomen te plaatsen.

mooie steeneiken ontvangen

bestelling ging vlot en kon zelf aangeven wanneer ze geleverd werden. Mooi op tijd bezorgd, gelijk in de tuin geplant. Wij zijn zover tevreden, en hopen dat de bomen mooi aanslaan, maw de kwaliteit van de bomen zien we in de komende tijd.

Heel klantgericht

Hele snelle service. Mooie beukenhaag.

Wijenburgsestraat 8 D

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.