Goed bedrijf komt de belofte goed na

Prima bedrijf nette bezorging open en eerlijk advies!

fijn contact, snelle levering en kundig advies

Prettig bedrijf die een kundig advies geeft en snel levert. De producten (heg) zien er tot nu toe supergoed uit, veel voller en groter dan ik had verwacht. Nu afwachten hoe ze aanslaan!

De boom werd binnen een week bij mij thuis afgeleverd,

Snel en direct

Mooie boom

Mooie beukenhagen en snel geleverd

Klantvriendelijk en prima kwaliteit geleverd

Goede informatie, vriendelijk en komt afspraken na

Erg tevreden over de producten die we geleverd kregen maar ook ge klantvriendelijkheid tijdens het bestel proces. Goed geïnformeerd en kwamen hun afspraken na. Vriendelijke chauffeur! Bedankt we zijn dik tevreden

De boom zag er goed uit en werd precies volgens afspraak geleverd. Erg fijn dat je de bezorger kunt volgen.

Mooie boom, goede service. Heel tevreden.

Mooie boom, goede service. Heel tevreden.

Komt netjes op tijd zoals afgesproken

Niets op aan te merken prima service en makkelijk om de leverancier te volgen op internet tijdens de levering.

Heel tevreden

Heel tevreden. Mooie boom gekregen op afgesproken tijdstip.

Ondanks storm toch in overleg afgeleverd Top

Dik tevreden

Volledig en zorgvuldig bezorgd op de afgesproken plek.

hele goede ervaring!

Alles zoals verwacht netjes en op tijd geleverd. Mooie bomen en struiken!

Kwaliteit voor een redelijke prijs

Een boom die al een flinke afmeting heeft voor een redelijke prijs. De chauffeur was behulpzaam, ondanks de autotechniek eerder op de ochtend. Communicatie over het bezorgen was actueel en correct.

Gewoon goed volgens afspraak

Goede service volgens afspraak

Aardig, snel en mooie bomen

Nu nog wachten tot ze uit hun winterslaap komen...

Volgend afspraak geleverd

De beukenhaag is binnen de beloofd termijn geleverd. Ze hebben allen mooie grote wortels. Ze zijn een week geleden geplant dus heel veel meer kan ik er nog niet over zeggen.

Mooie fruitbomen

Duidelijke website - snelle levering En mooie fruitbomen

Top geregeld.

Boom besteld voor onze collega die met pensioen ging. Werd op tijd bezorgd. Ook goed doorgeven wanneer de bezorging zou plaatsvinden. Top geregeld. En onze collega erg blij met zijn nieuwe appelboom.

Mooie bomen, prima service!

Mooie bomen, prima service

We werden vriendelijk en snel geholpen

Het was een prettig contact en de bomen werden netjes op tijd bezorgd. We hebben de bomen online gekocht en het was precies zoals we op de afbeeldingen zagen en ons is omschreven. Het contact verliep soepel en snel!

Snelle levering, goede kwaliteit en goed betaalbaar

Meer dan tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding en service

Mooie bomen ontvangen waar ik erg tevreden over ben. Snelle levering en goed contact!

Goed geregeld

De bomen die we hebben besteld zijn netjes afgeleverd in de tuin, de bomen en struiken zien er gezond uit (wel pas een week geleden geleverd)

Zeer kundig, vriendelijk en zorgvuldig

Vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Door last minute omstandigheden kon ik niet bij de levering zijn. Dit is goed opgepakt daar ze met eigen chauffeurs leveren.

Wijenburgsestraat 8 D

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.