Mooie boom, keurig en op tijd afgeleverd !

De boom is door de vriendelijke chauffeur keurig achter de poort bezorgd. De levering was een week uitgesteld i.v.m de verwachte nachtvorst. Hierover werden we uitstekend op de hoogte gehouden door Betuwe Bomen via de mail.

Prima bomen prima service

De bomen zien er krachtig en gezond uit, mooi vertakt en geen takbreuken. De bestelling kwam op afgesproken datum. Een telefoontje van mij over details rond de aflevering werd prima afgehandeld.

Goed bedrijf.

Paar dagen voor de levering werd ik gebeld voor een week vertraging vanwege vorstkans. Dat is nog eens meedenken. Top.

Goede prijs, op tijd en perfecte aanplantservice.

Goede prijs, op tijd en perfecte aanplantservice.

Snelle levering volgens afspraak

Goed kwaliteit bomen voor goede prijs

Alles prima geregeld.

Correcte levering. Alles geleverd incl. bijproducten, en vriendelijke chauffeur. Geen minpunten.

Fijn bedrijf

Goede producten en binnen een week geleverd met track and trace, je kan zelfs de chauffeur volgen. Ook nog via de mail wat beginnertips gekregen, ik ben zeer tevreden.

Afspraken nakomen en goede service!

Prettig dat ze afspraken goed nakomen, bereikbaar zijn en helpen indien nodig. Klinkt eenvoudig, echter veel bedrijven kunnen dit helaas niet. Dank je!

Vlot geleverd, compleet en kwaliteit beukenhaag

Ik ben zeer tevreden over de levering, de kwaliteit en de communicatie.

Zeer goed en op de minuut te volgen wanneer materiaal voor de deur staat

Komt afspraken na . Duidelijk webwinkel

Levering bomen voldoet volledig aan de verwachtingen. Zeer behulpzame bezorger.

Prachtige Mispel boom

Er is een hele mooi boom geleverd welke helemaal bij het plantgat is neergezet. Zeer goede service! We bestellen hier zeker weer!

Heel tevreden!

Vanmorgen hebben jullie een beukenhaag bij ons geplant. De haag ziet er strak uit. Alles netjes opgeruimd en aangeveegd. Wij zijn tevreden over de service.

Komen hun afspraken goed na

Goed antwoord op de vragen die ik had.

Goede service!

Denken goed mee en geven duidelijke adviezen. Mooie bomen die snel geleverd worden.

Good delivery, good communication

...tree delivered in time for Christmas but root ball cut very small for a 3 metre walnut....

Goede ervaring!

Erg duidelijke webshop, duidelijke instructies, snel geleverd, goede kwaliteit boom!

Meedenken en goede service

Uit het niets hebben we een hele tuin aangelegd met 4 grote borders om te vullen. Op basis van een beplantingsplan hebben we een bestellijst aangeleverd. Voor de planten die niet leverbaar waren, zijn geode alternatieve voorgesteld. Heel fijn dat er meegedacht werd. Binnen een korte tijd was bijna alles geleverd. De planten waren van een goede kwaliteit en zijn goed aangeslagen. Ook bij de nabestelling is er snel geleverd. Uiteindelijk zijn 2 planten soorten niet geleverd door de drukte afgelopen zomer. Maar op het hele geheel is dat geen probleem. Dat komt in de komende lente vast helemaal goed. Ik ben zeer tevreden!

Mooi en goed plantgoed geleverd volgens afspraak.

Mooi en goed plantgoed geleverd volgens afspraak

Super mooie bomen en goede service.

Fijn en snel geholpen. Erg mooie en gezonde bomen.

Snelle, nette service

De bestelling en levering waren netjes verzorgd. Het enige wat ik mis is een vrijblijvend advies over hoe je zo’n boompje aanplant. Daarnaast vond ik de boom kleiner uitgevallen dan ik had gehoopt, de 175-200cm was blijkbaar vanaf de kluit gerekend. Verder erg tevreden zo ver, nu maar hopen dat de boom aanslaat en gaat bloeien in de lente...

Goede communicatie en bezorging!

Prettig contact. Mooie boomz

Klantvriendelijk, meedenkend, prima levering en bovendien super mooie beukhaag en hortensia's ontvangen. hele goede prijs/kwaliteit verhouding. BetuweBomen een echte aanrader!

Mijn ervaring voldded aan mijn verwachting.

De levering was netjes op tijd en door een vriendelijke man. Boom was groter dan aangegeven.

Wijenburgsestraat 8 D

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.