Klantvriendelijk, eerlijke prijs, perfecte service

Het was gelijk een kwestie van gunning, top geholpen ga zo door..

van bellen voor de bestelling tot levering boompjes goed geregeld.

alleen al dat ik gebeld werd dat de levering een dag vervroegt werd zodat er wij rekening mee konden nemen ivm het plaatsen van de boompjes.

Goede kwaliteit en bezorging is uitstekend te volgen

Aan te bevelen

Mooie kwaliteit en goede service laten bezorgen top

Snelle en correcte levering.

Makkelijk te bestellen. Levering op tijd en prima in orde.

Alleen de berichten over wanneer en ongeveer hoelaad je de bestelling kan verwachten wand die mail heb ik nooit mogen ontvangen

Netjes afgeleverd zoals afgesproken

netjes afgeleverd

Vriendelijke correspondentie, snel geleverd, alles zag er vers uit.Goed advies.

Nog nooit 1 plant online besteld,onze vaste leverancier is gestopt. Ongezien 150 beukenhaagplanten en een boom gekocht. We hebben onze nieuwe leverancier gevonden, heel blij mee. Alles ging naar wens.

Heldere site, snelle en vriendelijke levering.

Ik heb mooie en gezonde bomen ontvangen. De levering was snel. Leuk om de bezorger via internet te kunnen volgen.

Beuken besteld, zien er perfect uit, bezorging ook top, dus zeer tevreden.

Fijn overleg goede samenwerking

Er werd goed meegedacht met onze wensen. Uiteindelijk hebben we een keuze gemaakt, en een optie genomen op een boom. Boom is gekenmerkt en in goed overleg geleverd. Gratis levering.

Oprecht goede service!

Wij zijn tevreden over zowel de kwaliteit van de bomen, planten en struiken en de service die geleverd zijn/is. Het contact verloopt goed en gemaakte afspraken worden stipt nagekomen. We zijn van goed advies voorzien!

prima maar afwachten.

De haag ziet er goed uit. Even het voorjaar afwachten of alles aanslaat. Er zaten wel 7 % erg dunne plantjes bij.

Goede ervaring!

Komen afspraken over de bezorging goed na. De link die je ontvangt over tijdstip van levering werkt uitstekend.

Goed product, snelle levering

Snelle levering, goed product en nog belangrijker; 1 plant was niet wat ik ervan verwachtte, dit is prima en ook weer snel opgelost. Bestel er de volgende keer weer.

prima bomen en prima service

Alles verliep soepel, snel. Mooie bomen voor een nette prijs en netjes thuisbezorgd

Beukenhaag voldoet aan de verwachting. Alleen jammer dat de zending niet op de afgesproken dag geleverd was, door een fout van de vervoerder.

Goed contact en dito service, duidelijke antwoorden en afspraken. En natuurlijk goede bomen, al zullen die het in de praktijk nog moeten bewijzen

Prima ervaring! Alweer nieuwe order geplaatst!

Goede prijs-/kwaliteitverhouding, snelle levering, leuke communicatie en in ons geval een héél vriendelijke chauffeur!

Goede ervaring. Alleen had 2 dezelfde amberbomen besteld, maar 1 ervan valt qua zijtakken tegen. De ander zitnu nog veel beter in het blad en heeft ook meer zijtakken. Valt op doordat ze naast elkaar staan.

Geweldige service!

Hoe klantgericht een bedrijf is, merk je het beste als er wat spoed bij is. Wij hadden door een slecht communicerende hovenier snel enkele bomen nodig en op goed geluk wat kwekerijen gebeld. De reactie van Betuwe Bomen was zo anders dan die van de andere bedrijven. Er kon snel worden geschakeld en er werd actief meegedacht, fantastisch! Ruime keuze en zeker voor de service een dikke 10!

prima service - goed geholpen

Betrouwbare firma en prima dienstvelening.

Mee gedacht en thuis gebracht. Wat wil je nog meer?!

Over haagbeuken informatie ingewonnen, plezierig geholpen en vervolgens besteld En gratis thuis bezorgd. Zeer goede service!

Zeer tevreden over de service en kwaliteit.

De hagen werden op de beloofde tijd geleverd. De communicatie was perfect. En de hagen zagen er goed uit. Ik heb jullie aanbevolen aan mijn zoon. Ik ben zeer tevreden!

Geweldige producten

Mooie producten en snelle levering

Wijenburgsestraat 8 D

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.