Kwaliteit en verzorgd in alles

De bomen en struiken waren van topkwaliteit en de levering stipt en verzorgd

Beukenhaag

Ik heb een bruikbaar besteld die volgens afspraak is geleverd. Snelle levertijd top.

Top bedrijf

Klantvriendelijk!

Prima geregeld

Mooie prijs en bezorging prima.

Prima bedrijf!

Goeie service. Prima producten. Kwaliteit- prijs verhouding erg goed. En als klant word je erg goed op de hoogte gehouden van moment van levering.

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en levering van Betuwe Bomen.

Zie boven.

Kun hier met een gerust hart bestellen

Levering als gedacht en ook zo geleverd. Alles volgens afspraak,kan een mening bedrijf een voorbeeld aannemen. Bedankt

Top service, er word gedaan wat ze zeggen.

Top service, er word gedaan wat ze zeggen. Super duidelijk in communicatie!

Klantvriendelijk, behulpzaam en kundig bedrijf

Zeer klantvriendelijk bedrijf met een overzichtelijke website, snelle levering volgens afspraak van mooie gezonde bomen voor een goede prijs

goede en fijne service en benadering

voor de tweede keer bomen besteld en die zijn keurig en volgens afspraak geleverd. Boom mooie kwaliteit.

Mooie boom, netjes en snel bezorgd.

Mooie boom en alles netjes en op afgesproken tijd bezorgd. Uitstekende service!

Snel geleverd, Mooi wortelgoed (beukenhaag) vriendelijke bezorger die de tijd neemt. Top!

top planten en goed afspraken nakomen

mooie haagplanten en kersenboom opgestuurd gekregen en volgens afspraak netjes op tijd geleverd

Snel en netjes afgeleverd!

Mooie lei bomen besteld, welke snel en netjes zijn afgeleverd. In tegenstelling tot vele andere kwekerijen, normale bezorgkosten. Hierdoor zal ik eerder weer bomen/planten bestellen bij BetuweBomen!

Uitstekende service

Telefonisch goed geadviseerd over de aanschaf van de bomen. Bezorging volgens afspraak en bovendien met een zeer gedetailleerde GPS tracker, waardoor je precies wist waar de chauffeur was. Bomen zijn mooi en van goede kwaliteit.

wederom prima levering, goede kwaliteit bomen. Helemaal tevreden.

goede kwaliteit goede prijs en geen verzendkosten. Ook garantie wordt serieus genomen. Prima hoor!

Kwaliteit ziet er goed uit. goede info over levering...tijdstip te volgen

zie boven

Netjes geleverd!

Duidelijk en netjes afgeleverd.

Meer dan prima

Vlot geleverd, in goede staat en de man die mijn boom kwam brengen was erg vriendelijk. Betuwe bomen is een aanrader!

Geweldige bedrijf

Prima te woord gestaan mbt hulp koop van een dakbeuk. Wat er op de site staat is ook zo ze leveren een geweldige kwaliteit

objectief en klantvriendelijk.

Een geweldig advies, objectieve opstelling. Goede berichtgeving en een perfecte bezorging. Kortom dit is een goed adres voor diverse bomen, een leverancier waar je terug komt.

Attent en prettig

Goed bereikbaar, fijn contact en snelle levering

Goede prijs, waardoor ik geen problemen heb om verzendkosten te betalen. Kwaliteit van de boom (malus evereste meerstammig) is perfect, alsmede de snelle en correcte levering. Zondermeer een goed bedrijf.

We zijn prettig ontvangen en goed geadviseerd door Willem-Jan. Hebben een mooie boom gekocht die al een paar dagen later geleverd werd. En helemaal niet duur!

Wederom goede ervaring

Voor de tweede keer een boom besteld. De communicatie m.b.t. de levering is correct, de boom is prima en de chauffeur was wederom erg vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader.

Wijenburgsestraat 8 D

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.