Pluspunten
Prachtige bomen ook heel bijzondere, veel keus, zeer prettige mensen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kundig, vriendelijke, beleefde kerels, geen opdringerig gedrag.... kortom prettig en gezellig!
Pluspunten
Enthousiast Jong Leuk bedrijf Zeker een aanrader om je te laten adviseren
Pluspunten
Goede communicatie en goed verzorgde ‘bomen’ mogen ontvangen.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle service en zeer goede kwaliteit van de bomen/struiken.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ruime keuze in bomen en formaten, snelle levering, redelijke prijzen zodat de totaalprijs met levering meevalt.
VerbeterpuntenIk had wel graag willen weten hoe oud de boom was op moment van aanschaf. Is makkelijk te vermelden naast de diameter van de stam of lengte van de boom lijkt me.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit en duidelijke info op de website .
Pluspunten
Goed contact, advies ter plekke
VerbeterpuntenVaste planten ook groter aanbieden
Pluspunten
zeer tevreden, hoop in de toekomst meer gebruik van jullie diensten te maken.
VerbeterpuntenBen wel benieuwt hoe het zit met hovenierskorting.
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit bomen. Deskundige en geduldige hulp bij het maken van een keuze.
Pluspunten
Duidelijke website. Juiste verhoudingen met de boom die wij bestelden. Boom zit er goed uit. Nog even afwachten als het lente wordt. Maar de bestelling en afhandeling bij betuwe bomen komt ons plezierig en vakkundig over.
VerbeterpuntenGeen ga zo door, flipje
Pluspunten
Je wordt netjes geholpen, personeel neem de tijd voor de klant als je op locatie komt kijken.
Pluspunten
Prima web-site. Gemakkelijk bestellen. Vlotte levering en goede kwaliteit produkten
Pluspunten
Goede comunicatie en goed geleverd
Pluspunten
Ondanks enige keren uitstellen van de levering, altijd positieve reactie's, top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en vriendelijke communicatie.
Wijenburgsestraat 8 D
4054 JE Echteld
Verkoop webshop in bomen en planten.