Pluspunten
Grote keuze. Alles prima volgens afspraak. Netjes af geleverd.
Pluspunten
Fijne persoonlijke benadering en goed in gespeeld op onze persoonlijke wensen. Snelle levering en zeer vakkundig advies.
Pluspunten
Zie hier boven
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
vriendelijke communicatie
Pluspunten
zie beoordeling
Pluspunten
flexibel en praktisch
Verbeterpuntenik wist niet dat de boom zonder kluit en alleen met wortels werd geleverd. Ik heb op eigen inzicht de boom geplant en hoop hem in leven te houden.
Bedankt voor uw reactie! Een gedeelte van de bomen worden met wortels geleverd en een gedeelte met kluit/pot. Dit is afhankelijk van het soort. Veel bomen groeien alleen met wortel zeker zo goed door als met kluit.
Pluspunten
super snel en duidelijke afspraken
Pluspunten
Heel goed meegedacht.
Pluspunten
snelle en goede service en behulpzame bezorger
Pluspunten
- keurige website - handig bestellen en overzichtelijk - goed geprijsd - super communicatie via de mail - afspraak is afspraak, dus keurig geleverd op tijd/dag - ook meteen enkele tips gegeven voor het aanplanten van de bestelde bomen/planten - tevens niet te beroerd om wat tips te geven over onze oude perenboom
Verbeterpuntengeen enkele.. vooral proberen dit voor te zetten! ook als de drukte er weer aan komt, dit is echt perfect!
Pluspunten
Zeer goede service en advies bij de aanschaf en aanplanten van appelbomen. Snelle levering volgens afspraak en perfect gedaan.
Wijenburgsestraat 8 D
4054 JE Echteld
Verkoop webshop in bomen en planten.