Pluspunten
Voor de 2de keer bestelling geplaatst. vriendelijken goede service. Vorig keer zelfs onze boom zelf uit mogen kiezen. Nu wederom kwaliteit voor een goede prijs.
Kluit aan de boom
Pluspunten
Prima service, vriendelijk personeel, communicatie prima, doen wat ze beloven te doen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed advies, snelle levertijd. Top!
Pluspunten
Ik kan dit bedrijf aanbevelen! Goed geholpen en geadviseerd! Afspraken nagekomen en keurig op tijd geleverd.
Pluspunten
Goed advies en een correcte levering volgens afspraak.
Pluspunten
Krijg netjes via mail antwoordt op de vragen. Ook de bezorgdatum en tijdstip wordt netjes op tijd doorgegeven.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Grote keuze. Alles prima volgens afspraak. Netjes af geleverd.
Pluspunten
Fijne persoonlijke benadering en goed in gespeeld op onze persoonlijke wensen. Snelle levering en zeer vakkundig advies.
Pluspunten
Zie hier boven
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
vriendelijke communicatie
Pluspunten
zie beoordeling
Wijenburgsestraat 8 D
4054 JE Echteld
Verkoop webshop in bomen en planten.