Geweldig!

De kwaliteit van de boom zelf, de keuze die je hebt, de bezorgservice, alles is gewoon top! Super bedrijf!

Snel geleverd en met de juiste instructies

Hele goede service!

Ik heb mijn bestelling diverse keren gewijzigd en dat was allemaal geen probleem. Op de afgesproken dag werden de bomen netjes bezorgd! Nu hopen dat we er veel plezier van gaan beleven!

Prima bedrijf en service

Prettig geholpen, houden zich aan afspraken. Bomen zien er prima uit en keus genieg

Prachtige bomen en nette levering

In het voorjaar 3 bomen besteld waar we erg blij mee waren. In het najaar nog 2 bomen aangeschaft. Zeer duidelijke website, beide keren prachtige bomen en keurig op tijd bezorgd.

Zeer goed geholpen Mooie boom niet verwacht dat hij al zo groot was mijn dochter vond hem prachtig

Mooie boom, fijn contact over de wijze van aflevering. Alles naar wens verlopen :)

goede service

Fantastisch geholpen op kwekerij en deskundig geplant

Wij hebben een goede uitleg gekregen op de kwekerij. De medewerkers namen alle tijd om al onze vragen te beantwoorden en tot een keuze te komen. De offerte voor 2 bomen was binnen een mum van tijd binnen via mail. Je krijgt een dag van tevoren een geschat tijdsblok van levering. Op de dag zelf kan je via een link zien hoeveel klanten er nog voor je zijn en waar de vrachtwagen is. De bomen zijn aangeplant door een vriendelijke, vakbekwame en meedenkende medewerker. Wij zagen op tegen deze klus en zijn blij dat we dit uit handen konden geven. Wij zijn heel blij met onze aankoop en hopen nog vele jaren te kunnen genieten van onze leibomen.

Prima geholpen op het bedrijf in Echteld en stipt geleverd

Prima geholpen op het bedrijf in Echteld en stipt geleverd

Geweldig service

Hier is de klant nog koning

Fijn bedrijf

Goed advies, goede service, goede prijzen, gewoon goed dus.

Fijn geregeld

Top bedrijf

Mooie boom en snel en vakkundig geleverd. Schietwilg.

Alles volgens afspraak

Netjes te woord gestaan. Goede uitleg Snelle levering

Goed geholpen. 2x gebeld en goede uitleg gehad. Ik vond het spannend om het via deze weg te bestellen zonder dat je het eerst heb gezien. De leibomen staan heel mooi in onze tuin.

Service is top en klantgericht

Ik kocht een boom als cadeau, maar de bezorging zou normaal na 6 dagen plaatsvinden omdat ik te laat was met bestellen. Na telefonisch contact en uitleg van mijn situatie, slaagden ze er echter in om de boom de volgende dag nog te bezorgen. Ik ben zeer tevreden met de service en de snelle oplossing

Super sevice!

Ben heel tevreden

Prettig zaken doen

Goede uitleg en advies mbt onze wensen. Levering keurig op tijd.

Kwaliteitsprodukt en snel geleverd

Er werd al 3 dagen na bestelling geleverd. De bezorger was vriendelijk en accuraat en de bomen zijn erg mooi.

Goede kwaliteit op het juiste moment geleverd.

Kwaliteit van de bomen is prima. In verband met de hitte werden de bomen een week later geleverd. Hiervan werd ik telefonisch en per email op de hoogte gebracht. Hieruit blijkt de zorg voor planten. Goede communicatie. Ik kon mijn bestelling telefonisch aanpassen (extra bomen besteld). Vervolgens op het juiste tijdstip geleverd met een goede handleiding.

Goede kwaliteit en service.

Ik heb nu twee maal bomen bij BetuweBomen besteld. En de eerste keer op de kwekerij geweest, goede voorlichting gehad en zeer goed verzorgde kwekerij gezien. De leverantie was ook goed en volgens afspraak. Dit zal zeker niet de laatste bestelling zijn die ik hier plaats. Groet van een zeer tevreden klant.

Mooie bomen vakkundig geplaatst

2 nieuwe bomen kundig geplant Goede service Keurig op tijd Zou nog bericht krijgen over glansmispel Hopelijk komt dat nog

Foutje goed rechtgezet

Bestelling en bestelbeveatiging ging vlot. Duidelijke vrachtroutes. Helaas ging de leverdatum fout, is prima rechtgezet.

Prima op tijd en keurig geleverd volgens afspraak

Netjes op tijd volgens afspraak geleverd op de afgesproken plaats

Wijenburgsestraat 5

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.