Pluspunten
Groot aanbod/ ruime keus. Vriendelijke en duidelijke communicatie. Vriendelijke en behulpzame bezorger. En niet te vergeten: de geleverde boom ziet er goed uit!
Pluspunten
Goede prijs, netjes contact
VerbeterpuntenDe laatst geplantte boom staat niet laag genoeg en scheef, jammer, we hebben het allemaal niet gezien. Nu heb ik de boom recht gezet maar staan de palen scheef
Vervelend dat de boom niet naar wens staat. Mailcontact gehad met mevrouw. Zij gaat zelf de boom rechtzetten. Voorgesteld als het niet lukt dat wij opnieuw (kosteloos) langsgaan bij mevrouw om de boom en palen recht te zetten.
Pluspunten
Snelle en makkelijke bestelling/levering.
Pluspunten
Snelle levering, goede service
VerbeterpuntenPlantinstructies op papier, als optie aanvinken op website zodat je weet hoe je te werk moet gaan
Pluspunten
Super netjes geholpen en goede service Brachten de boom netjes achter en hielp zelfs met poten. Super
Pluspunten
keurig en correct goede informatie en advies,ook de aflevering was goed en optijd.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
Zeer beleefd goede aanwijzingen poten
Pluspunten
Snel, duidelijk
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede telefonische bereikbaarheid, kennis van zaken, prettig contact. Kan je van op aan.
Pluspunten
Zeer makkelijk te bestellen en snelle betrouwbare levertijd
VerbeterpuntenMeer info over de bomen op de website zodat er een goede keuze gemaakt kan worden.
Pluspunten
Telefonisch ontzettend goed ondersteund om een keuze te maken en veel informatie over onze aankoop.
Pluspunten
Persoonlijke benadering, mooie bomen/struiken
Pluspunten
Mooie bomen, goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle reactie en prettige communicatie
Verbeterpuntenaanplant kan wel wat zorgvuldiger
Pluspunten
Via de telefoon ben ik vriendelijk te woord gestaan. Snelle bezorging. De bomen werden professioneel in de tuin gezet. De bezorger tevens eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam mijn dank.
VerbeterpuntenWat tips over onderhoud van de bomen op een folder of papier.
Bedankt voor uw beoordeling en tip. Hier gaan we zeker iets mee doen.
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Goede communicatie, zeer prettige medewerkers, goede kennis van zaken
VerbeterpuntenIn principe geen. Over de kwaliteit kan ik geen beoordeling geven omdat de planten net gepoot zijn en nog moeten aanslaan, maar afgaande op de ervaring die ik heb opgedaan met alle medewerkers van dit bedrijf heb ik daar alle vertrouwen in.
Pluspunten
Goede kwaliteit planten, waar voor je geld .Op tijd geleverd.
Wijenburgsestraat 8 D
4054 JE Echteld
Verkoop webshop in bomen en planten.