Pluspunten

goede communicatie, ook bij nalevering

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heel snelle levering. Woon in Belgie maar had de dag na bestelling alles al binnen.

Website iets duidelijker maken.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Op korte termijn had ik een cadeau nodig, en online had ik een universele case gevonden waar je telefoon in kon en welke je daarna op de motor kon bevestigen. Ik wilde graag een universele case aangezien ik niet wist of de jarige al snel een nieuwe telefoon zou aanschaffen. Ik wilde even zeker weten of mijn bestelling op tijd binnen zou zijn dus ik belde er achteraan. Ik kreeg een ontzettend vriendelijke medewerker aan de lijn, die gelijk ook voorstelde alle types iPhone te proberen in de universele case, zodat ik zeker zou weten dat het zou passen! Nadat ze dit bevestigd hadden kon ik gelijk bestellen. Ze zouden er voor zorgen dat het pakketje dezelfde dag nog op de bus ging. Nadat ik de bestelling had geplaatst werd ik netjes op de hoogte gehouden en zelfs toen ik met mijn eigen ongeduld er nog een keer achteraan mailde kreeg ik heel snel een geruststellend berichtje terug. Oftewel: TOP!

Dit is meer een tip dan een verbeterpunt, maar levertijden aangeven op de site zou wel prettig zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

super snelle levering

ik kan daar nog niets over zeggen na mijn eerste aankoop die heel goed is verlopen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

na communicatie over kapot geleverd item heb ik het teruggestuurd, maar verder geen reactie meer gekregen hiervan. bedrijf is moeilijk te bereiken. service verlening is in mijn ogen niet aanwezig.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De informatie was juist en verzenden etc is perfect verlopen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

lay out webpage of email goed in commumicatie

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle en korrekte levering van via webwinkel bestelde onderdelen.

Pluspunten

Snelle reactie op retour vraag. Retour ging zeer vlot

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

open sfeer , nemen de tijd voor je , gezellig , luisteren naar iedere vraag die de klant stelt

inrichting in de zaak/ buiten

Strijperdijk 3

5595XM Leende

Over 4 Bikers and Bikes VOF

Eerlijk advies | 4 Bikers and Bikes ‘De ergernis van een product duurt voort, als de vreugde van de lage prijs al lang is vergeten’ Wij zien het maar al te vaak in onze fysieke winkel. Een helm die niet fijn zit, motorhandschoenen die knellen etc. Bij 4 Bikers and Bikes krijgt u persoonlijke begeleiding bij het aankopen van uw motorkleding. Wij zorgen er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Eerlijk advies en de juiste verwachtingen bij het juiste product, zorgen er voor dat u kunt genieten van het motorrijden.