Prima en snel geleverd product.

Geen problemen. Een prachtig product precies zoals omschreven op de site. De volgende dag geleverd. Wat wil men nog meer?

Mooie producten

2 jaar geleden een schapenvacht besteld prachtige kwaliteit, nog steeds erg blij mee. Vorige week zadelhoesje voor fiets besteld, erg mooi en vast heerlijk zacht voor de billen, maar helaas te groot voor mijn zadel. Retour gestuurd en mijn geld binnen een paar dagen terug op mijn rekening, zelfs de verzendkosten terug dat had ik niet verwacht. Dus super netjes.

Zadeldekje van schapenvacht is heerlijk zacht vlotte levering ik ben er blij mee.

Top kwaliteit

Super snelle levering en mooie kwaliteit vacht.

Snel en correct

Alles ging snel en netjes bezorgd Artikel nog niet gebruikt

Super mooie vachten en zeer snel geleverd!

Super mooie vachten en zeer snel geleverd.

Mega mooi!!

Ik heb een IJslands schapenvacht besteld. Toen hij binnen kwam was ik weer terug in IJsland. De geur en de lange zachte haren. Heel fijn dat er een duidelijke uitleg wordt gegeven over het onderhoud. En dan de service dat deze over 6 maanden opnieuw professioneel gekamd wordt zodat de vacht mooi blijft. Ik ben er dolgelukkig mee en de kleur is prachtig!!

prachtige vachten

Heerlijke schapenvachten en inderdaad de vachten die op de foto stonden. Ik ben er superblij mee.

Mooie kwaliteit

Was op zoek naar een schapenvel en bia google op deze website gekomen. Duidelijke afmetingen vermeld en besteld. Bij ontvangst aangenaam verrast over de kwaliteit zeer mooi!

Goede info, mooie kwaliteit

Goede info mooie kwaliteit

(H)eerlijk!

De Vachtenspecialist levert vakmanschap. (H)eerlijke vachten voor mens en dier. Wij zijn er blij mee!

Prima service.

Het vachtje wat ik besteld had was wat aan de kleine kant. Dat heb ik voorgelegd en ik kreeg een andere exemplaar toegestuurd. Er werd vlot gereageerd op mijn e-mails. Ze zijn servicegericht.

Prachtige vacht

Snelle correcte bezorging. Goede communicatie en vacht voldoet aan mijn verwachtingen. Prijs/ kwaliteit is echt goed!

Goed, snel, mooi!

Snelle levering, een heel mooi vachtje voor onze hond. Hij slaapt er elke nacht op.

Slecht

Allereerst heb ik de verkeerde kleur ontvangen én het zadeldekje is geen standaard maat, het is veel te groot.

Prima !

Heel tevreden over de kwaliteit en de levering

Snel geleverd en heel mooie vachten, helemaal naar verwachting

Inlegzooltjes perfect voor de voeten

Blij!

Mooi product.

Bijzonder vriendelijk geholpen Besteld en de volgende dag geleverd.. Uitstekende kwaliteit

Prachtige wol, maar vliegen erop

Prima dekjes, maar toen ik ze op de fiets plaatste, zaten er binnen een mum van tijd vijftien van die vieze glimmende vliegen op. Hele garage zoemde. Dus gaan de dekjes helaas retour

Goede kwaliteit

Wel een prijsje maar top spul

Fijn zadeldekje

Snelle levering en een mooi passend zadeldekje

Heel tevreden!

De schapenvacht die ik ontving is prachtig! Mooi wit, dus niet zo geel als bij sommige leveranciers. Makkelijk besteld en vlot geleverd. Ik ben tevreden!

Goede en snelle bezorging

Had een vacht borstel besteld en deze kwam goed verpakt en snel aan.

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!