Top kussens en snelle service!

Mooie kwaliteit en mooie kleur!

Heel erg goed kan niet beter

Een heel fijn en goed schapenvacht het kan niet beter .Bedankt voor de goede zorgen je krijg van ons een 10 .

Alles was goed!

Website prima, levering vlot en goed verpakt.

Goede en snelle levering. En heel product. Ben tevreden. Hartelijk bedankt

Mooie wanten, goed verpakt, snel verstuurd.

Snelle levering, met retour/omruilen goede en duidelijke service

Duidelijke site, snelle levering. Bij het omruilen van je product is de site duidelijk. Met vragen heb je snel een reactie op je mail met een duidelijk en vriendelijk antwoord.

Warme handschoenen besteld en snel geleverd. Tevreden over mijn aankoop.

Heel goed en verzorgd

Vlotter levering. En heerlijk warme wanten. TOP

Snelle levering, heerlijk warme handschoenen

De levering was enorm snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. De handschoenen zijn heerlijk warm, echt een aanrader.

Ook prima als er uiteindelijk geen zaken worden gedaan

Om persoonlijke redenen retourneerde ik mijn aankoop. Dat werd snel, vriendelijk en probleemloos afgehandeld.

Goed verpakt en snel geleverd

Goed verpakt en snel geleverd

Mooie vachten snel geleverd

Simpel bestellen, snel bezorgd, mooi product

Snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijke website, snelle levering, mooier dan verwacht. Ik ben tevreden

goede kwaliteit, mooie uitvoering

prima en mooi, alleen de rand waar je je hand in de handschoen moet aantrekken is te smal. zelf een kleine inkeping gemaakt waardoor het makkelijker aantrekken en niet te smal meer is.

Toppie. Lekker warm en handig

Perfecte levering en top product mijn schapevacht

Mijn ervaring is zeer goed, bij de bestelling had ik verkeerde postcode ingevuld. Na 1 telefoontje was het direct opgelost.En de bestelling was de volgende dag in huis. Fantastisch en bedankt.

Zo snel

Pracht vacht en snel in huis zou er weer gaan

Prachtige vacht net zoals op de foto

Prachtige vacht net zoals op de foto ontvangen. Vriendelijke service en snelle levering. Aanrader!

Geweldig! Lekker warm en prachtige kleur!

Zie boven

Product voldoet aan verwachtingen

alles prima geregeld

goede fatsoenlijke webshop

Uitstekende service!

Blij verrast dat ik een gratis postlabel kreeg toegestuurd toen ik de handschoenen die te klein waten terug wilde sturen. Nog nooit eerder mee gemaakt. Mooi handschoenen voor een hele goede prijs!

Prachtig product, gemakkelijk besteld en snel geleverd

Ik was op zoek naar met schapenvacht gevoerde handschoenen. Er waren diverse kleuren en maten beschikbaar. De goede maat en kleur waren snel gevonden en besteld. Konden in een brievenbuspakje geleverd worden, en werden snel geleverd. Beantwoorden aan alle wensen. Zitten goed en heerlijk warm.

Heel blij met de mooie vachten

Prachtige vachten en heel Snel geleverd

snel en correct

blij met onze nieuwe koe in huis

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!