Laden reviews...
181 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de snelle levering en de hoge kwaliteit van de producten. De ervaringen tonen duidelijke productinformatie en behulpzame klantenservice. Over het geheel genomen blijven de beoordelingen positief en consistent.
zorgvuldig
19 August 2026
Cily
Amersfoort
Zadeldekje besteld en snel een mooi dekje ontvangen.
Hein
Oosterwolde
Hele mooie wol, snelle levering en hele goeie prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!
Natascha
Linschoten
Zeker een aanrader .zit heel comfortabel bij het fietsen.
Ben
Oudewater
Jh
Nieuwdorp
Het zijn echt elegante vachten, prachtige blonde kleur. En ik vond persoonlijk dat de levering vlot ging, dat is ook niet overal het geval. Dank daarvoor!
17 August 2026
Hanke
Erlecom
16 August 2026
Hennie
Nijland
Prachtig vakmanschap en schitterende producten van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. De prijzen zijn volledig in overeenstemming met de kwaliteit. Daarbij was de service uiterst vriendelijk, persoonlijk en snel. Ik heb mij als klant echt gezien en gewaardeerd gevoeld. Een ervaring die ik van harte aanbeveel!
15 August 2026
Prima producten
9 August 2026
Marjan
Zuid-Beijerland
mooie tas, maar heb hierover 1 opmerking; het handvat van de tas is ruw leder, zou minder kleur afgeven op de kleding wanneer het handvat zou gevoerd zijn. groetjes, Rosa
8 August 2026
Rosa
boeretang MOL
Heerlijk aan het stuur voor je handen
6 August 2026
Hannie
Hoofdplaat
Ben heel blij met deze mooie schapenvachten. Prachtige kwatiteit, eerlijke waarachtige informatie op een overzichtelijke site. Prima bezorging.
4 August 2026
Eveline C.
Noordwijk Zuid-Holland
gewoon nette levering mooi kussen
3 August 2026
Charlotte
Waalre
Snel besteld en vlotte levering, mooie vacht voor baby.
27 July 2026
Astrid
Hilversum
Snelle levering, erg mooie vacht. Ze reageren ook snel als je vraag hebt.
22 July 2026
Harold
Alphen aan den Rij
Snelle levering en mooie vacht!
18 July 2026
Goed geleverd.
14 July 2026
J.C.W.
Giesbeek
Vragen en opmerkingen worden snel en adequaat beantwoord. Fijn om zaken mee te doen!
11 July 2026
J.
Twello
Gisteren gefietst. GEEN ZADELPIJN!
9 July 2026
Theodora
Panningen
De kleur van de vachten die we besteld hadden bleek toch niet zo goed bij de meubels te passen. Kosteloos hadden we binnen 2 dagen een andere passende kleur. Perfect!
6 July 2026
Ritchie
Breda
zie boven. Product is fijn.
6 July 2026
Hilda
Amsterdam
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Voor het eerst deze website bezocht, overzichtelijke duidelijke website, snel besteld en even snel geleverd. Mooi product, blij mee.
3 July 2026
Helene
Maarheeze
Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Zie boven.
27 June 2026
Bettine
Borculo
Bedankt voor de mooie beoordeling. Geniet van de mooie schapenvacht!
Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je!
Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!
Workumertrekweg 5
8701 WB Bolsward