Vlotte levering, mooie vacht!
Ik bestelde een vacht voor mijn fietszadel...ondertussen ben ik terug van een tweedaagse fietsvakantie...ik ben zeer tevreden.
Mooie vachten in de aanbieding gekocht en ze staan prachtig in mijn interieur. Super blij mee.
Ben erg blij met de vachten !!!
Bedankt voor de review. Geniet van de vachten!
De tas was snel binnen, en van mooie kwaliteit. Fijn dat er ook onderhoudsinstructies bij zitten.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de tas. Veel draag plezier!
Zeer snelle levering en goed concept.
Bedankt voor uw review!
Zeker de vachten (met foutje?) voor in de bench van de honden zijn een succes. Ze nemen veel minder snel hondenlucht en vuil op. Eén van onze teckels kruipt er ‘s nachts zelfs lekker onder.
Wat fijn om te horen. Bedankt voor uw review!
Ik moest heel erg zoeken of ik de riempjes van de pantoffels kon verplaatsen. Uiteindelijk geloof dat dat niet kan. Toen ik de pantoffels al een paar keer aan had gehad, merkte ik dat er aan de linker kan van de linker pantoffel een harde rand zit, wat niet zo prettig aanvoelt.
Wat vervelend om te horen. Ik hoor graag om welke pantoffels dit gaat zodat we het kunnen aanpassen op de website. Ook kunnen we even mailcontact hebben over het harde stuk in de pantoffel.
Snelle reactie op mijn vraag en een directe link naar het product. Pantoffels bevallen goed
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de pantoffels.
Bestellen ging gemakkelijk en ontvangst was vlot. Je moet de yogabal zelf opblazen, had een elektrische pomp bij Kruidvat besteld. De bal is echter geen 65 cm maar 55 cm, dus de vacht zit niet strak om de bal.
Bedankt voor de review! U kunt de yoga bal nog verder opblazen totdat hij 65cm is. Mocht dit niet lukken, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.
Een erg mooie vacht! Verzenden ging snel en goed ingepakt. We zijn er erg blij mee. Ik zou zonder problemen weer een vacht bij de vachtenspecialist bestellen; je krijgt echt kwaliteit.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor de review.
Het is voor mij elke keer weer genieten als ik erop of er onder iLife.
Bedankt voor de mooie review! Geniet ervan!
De zooltjes zijn heerlijk, niet te warm en niet te koud een genot in je schoenen .
Bedankt voor de mooie review! Geniet ervan!
Volkomen volgens verwachtingen
Bedankt voor de mooie review!
Ik bestelde2 grijs en 1 bruin en krijg voor het bruine een gevlekt in de plaats dus niet tevreden
Wat vervelend om te horen. U kunt altijd uw zadeldekje omruilen voor een andere. Mocht dit niet lukken dan horen we het graag.
Mijn bestelde product is afgeleverd op 5 mei bij een afhaalpunt die door Vachtenspecialist is geselecteerd. Op 5 mei heb ik een bevestigingsmail ontvangen waarin staat dat mijn bestelde product is afgeleverd op het afhaalpunt. Het afhaalpunt is echter tot op heden gesloten. Ik kan mijn product niet afhalen. Graag jullie advies.
Wat vervelend om te horen. U heeft van ons een mail ontvangen en zullen het vanaf daar verder oppakken.
Ik bezat al 4 rode vachtjes en deze 2 nieuwe zijn precies dezelfde! Ze stralen warme en luxe uit! Kortom zeer mooi van kwaliteit en kleur!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Geniet van de mooie vachten.
Goede ervaring
Bedankt voor de goede review!
Lekkere dik gevoerde pantoffels. Dragen zalig. en koude voeten blijven heerlijk warm. Snelle levering. Zal ze iedereen aanbevelen.
Wat fijn om te horen. Veel draag plezier!
Wij bestelden de schapenstuurbontjes, die zijn fijn, zowel met heet en koud weer. Volgende dag waren ze al binnen. Goede dikke kwaliteit vacht, stuurbontjes passen uitstekend op 2 totaal verschillende auto's, glijden niet rond als je de bocht om gaat. Aan deze bontjes gaan we wederom veel plezier beleven. Bedankt!
Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Prachtige vachten, mijn huisdieren liggen er heel graag op.
Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Bedankt voor de review!
Snel, mooie kwaliteit. Net zoals de foto’s.
Bedankt voor de review! Fijn te horen.
Dit product heb ik via de TV gekocht ik en de vrienden waar ik het voor besteld had we gaan er mee werken zijn erg blij met het product. De bezorging was keurig netjes verlopen.
5 Workumertrekweg
Bolsward 8701 WB