Klantvriendelijk met mooi resultaat

Aan de hand van mijn vraag zijn ze op zoek gegaan naar alternatieven. Echter vonden ze de vacht die ik graag wou hebben. De communicatie was snel en prettig. Met resultaat een prachtige vacht die helemaal naar wens is.

Snel en goed

Snel en goed tot volle tevredenheid.

De schapenvachten zijn zoals ze afgebeeld staan op de site. Kwaliteitsvolle prachtstukken! We hebben er 7 besteld(3 Krul en 4 gewone) en allemaal uniek van vorm en kleur. Telkens een verassing bij de levering.

Super service en goede kwaliteit

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Nadat ik bij een andere leverancier geen reactie kreeg op mijn vraag, kwam ik bij de Vachtenspecialist waar ik duidelijke antwoorden kreeg en goed werd geholpen. Inmiddels heb ik de juiste vacht waar ik naar zocht. Mooie korte donkere haren.

Aanrader, goede kwaliteit!

Voor ons project waren wij op zoek naar alternatief materiaal wat wij willen combineren op onze corsowagen dit jaar. Mijn gedachten gingen uit naar schapenvacht, zodoende kwam ik op deze site terecht. Besteld en binnen 2 dagen binnen, goed gevulde doos en gelijk nog een tweede doos besteld. Allerlei kleuren en perfect verwerkt. Wij hadden de restpartij vachten besteld. Hier kunnen wij prima mee werken en ben benieuwd naar het resultaat. Vr.gr. B. Van der Veen Leerum

Ik heb heerlijk warme mooie handschoenen gekocht. Mooi en ambachtelijk gemaakt met een goede pasvorm.

Goed.

Mooi product, voldoet aan verwachting. De omruiltermijn van 14 dagen vind ik te kort. Zeker als jeveen vacht kado wil geven.

Snel, correct en heel mooie vachtjes!

Ondanks alleen een foto een hele mooie vacht, vooral van kleur. Zeer tevreden!

Super goed

En de schapenvachten zijn top nu

Supper tevreden

Mooi grtoot en het kleurtje is perfect.

Mooie en kwalitatieve producten

De kussens van schapenvacht zijn erg mooi, degelijk qua kwaliteit en natuurlijk. Voor mij de ideale combinatie en snelle levering.

Snelle afhandeling.goed er,orgd

Alles piekfijn in orde en vlug geleverd. TOP !!!!

Het heeft mijn verwachting over troffen.

Goed bedrijf

Ik werd zeer correct geholpen bij een vraag van mijn kant.

Heel snel geleverd!

Ik heb 3 mooie krulvachten geleverd gekregen

Prachtige vachten super snelle levering!

Die was goed.

Stukjes vacht gebruikt als vulling voor kussen. Fantastisch. Mijn kussen heeft nu de juiste dikte en is ook lekker warm.

Goede ervaring. Ik heb het kussen niet gehouden maar het was makkelijk terug sturen en het geld was snel weer terug geboekt.

Prachtige vacht !!Dik tevreden !!

Zie hier boven !!

Top materialen voelen eerlijk aan bij betalen

Ik heb in korte tijd twee vachten gekocht en ben enthousiast. Ze voelen heerlijk en eerlijk aan. Als je dan toch een vacht koopt., liever een echte goede van de vachten specialist.. Hartelijk dank.

Prima en snel!

De helft maar geleverd

Het zou snel geleverd worden, ze waren mooi op tijd. Maar het belangrijkste waren ze vergeten af te geven. Nu na een week, hopelijk komen ze morgen nu wel de bestelde spullen afleveren.

Mooi materiaal

Ik moet eerlijk zijn het ziet heel mooi uit maar ik heb nog niet op gezeten

Über Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!

Kiyoh Bewertungen