Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd !
Ik was op zoek naar een extra warme vacht voor mijn oude hondje met gewrichtsklachten. Zo kwam ik op de website van Vachten specialist. Ik heb uiteindelijk twee vachten besteld, een bodywarmer, wat sokken en wollen inlegzolen. Omdat ik een ouderwetse wol liefhebber ben, kijk ik wel vaker online rond bij diverse aanbieders, in die zin heb ik enigszins zicht op prijzen. Door de heldere informatie op deze website meende ik met een betrouwbare lokale partij te maken te hebben en durfde ik een wat grotere bestelling wel aan. De vachten etc werden snel geleverd door DHL en de kwaliteit bleek echt goed te zijn. Ik heb het gevoel dat ik een goede koop heb gedaan en vind het leuk dat de vachten over een half jaar een keer terug mogen om gekamd te worden. Ook het hondje vindt zijn nieuwe vachten heerlijk, al moest hij even wennen, omdat hij gewone Ikea vachtjes gewend was en deze vachten zwaarder zijn en wat langere haren hebben. Ook de wollen inlegzolen zijn van een veel betere kwaliteit dan ik gewend was. Al met al was het online shoppen bij dit bedrijf een goede ervaring en zal ik op termijn vast nog wel eens terugkeren naar deze webshop.