Super deken, pluist niet ,jeukt niet, lekker groot

Snelle verzending

Uitstekend product. Heel blij met mijn mooie oranje schapenvel.

Geweldig!!

Boven verwachting mooi!

Snelle levering en zeer goede kwaliteit vachten.

Perfecte producten

Kleur kwaliteit en vorm alles was perfect

Gewoon super!!

Top service, aparte emails over de bezorging en aardige klantenservice die behulpzaam was. Stuurhoes was aan kleine kant voor stuur 43 cm maar pastte toch, klein stukje bij stukje er omheen doen bleek de truc te zijn. Goede kwaliteit en ook zelfs erg fijn bij warm weer.

Super deken

Snelle reactie, levering. Prachtig, heerlijk deken. Scherpe prijs.

Mooie vachten

De vacht die we op de site zagen kwam helemaal overeen met de vacht die we hebben besteld. Prachtig schapenvacht. Nette en zeer snelle levering.

Klantenservice

Verzending ging niet goed maar werd heel snel opgepakt door de klantenservice en 2 mooie vachten ontvangen

Snel en een zeer mooi product

Goede omschrijving van t product op de website. Snelle levering en de tas is nog mooier dan verwacht. Soepel leer.

Goede service.

Goed en vriendelijk geadviseerd bij het maken van mijn keuze.

Snelle service!

Zeer snel ontvangen en prima product

Zeer snelle verzending. Product voldoet geheel aan de verwachting

Cijfer spreekt voor zich

Mooi

Snelle service, goeie kwaliteit

Ik heb een fiets zadel vacht besteld en ben er erg blij mee! Het past perfect en zit super. Geen 'zadelpijn' meer op langere tochten.

Snel een prachtig product in huis

Ik kocht een vacht zoals op de foto op de site. En dat was het ook. Erg mooi en precies wat ik zocht qua kleurstelling. Product was goed verpakt en snel bezorgd. Goede en snelle communicatie tussen bestelling en levering. Prijs kwaliteit is prima.

Op tijd geleverd en prima kwaliteit

Duidelijke website. Mooi op tijd geleverd en prima kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden

Super service

Erg tevreden

goede kwaliteit

goede service

Uitstekend product.

Het product is uitstekend maar de leveringstijd was langer dan beloofd.

Super goede service. Via whatsapp een kleur doorgestuurd van een vacht en gevraagd of deze kleur te leveren is, omdat hij niet op de website stond. Volgende dag twee vachten geleverd in exact dezelfde kleur waar ik om gevraagd had. Super blij mee!

Terugbetaling kan sneller

De terugbetaling v €64’95 duurt heel lang! Jammer! Mvrgr Ria Pons

Lekker warm maar slechte afwerking

De sloffen zijn lekker warm. Afwerking slordig: lelijk stiksel, vorm van pantoffels niet gelijk, zool laat na 2 dagen los. Te duur voor wat geleverd wordt.

Prima kwaliteit en levering

Prima kwaliteit vacht. Goede levering