Kleiner dan verwacht

Een aantal jaren geleden kocht ik bij de vachtenspecialist een XL vacht en die is aanzienlijk groter dan de XL vacht die ik nu heb ontvangen. Valt dus een beetje tegen. De vacht op zich is mooi, erg gekamd en zacht en niet echt te herkennen als zijnde een schaap. Heel anders dat de vacht die ik jaren eerder kocht, dat is echt SCHAAP, wat ik op zich stoerder vind. Maar op zich prima, het dient een doel. Ook te merken in supermarkten, je betaald dezelfde prijs alleen de size of de inhoud in kleiner/minder. Dus de XL is nu L.

Interessante assortiment en uitstekende service

Ben zeer tevreden met mijn aankoop en dat ik deze online winkel gevonden heb

Prachtige vachten, zeer snel geleverd.

Het is lastig om via een website te zien hoe mooi de vachten zijn. De Vachtenspecialist leverde mij twee kussenvachten die er werkelijk prachtig uitzien en ook heerlijk aanvoelen.

Snelle levering, mooi product

Ik had een vraag over een specifieke afmeting voor een vacht. Hier werd ik goed en vriendelijk in geholpen en heb ook de afmeting ontvangen waar ik om gevraagd hebt. Mijn bestelling werd vlot de volgende dag bezorgd en voldoet zeker aan alle verwachtingen.

Super blij met de vacht

Wat een mooie vacht. Echt super blij mee. De geur zal nog een beetje oplossen maar hij is helemaal zoals ik had gehoopt. Super zacht en top kleur.

snelle service

bestelling heel snel geleverd

Kan niet beter!

Heel snelle levering van een prachtige vacht. Ik ben super tevreden!

Heel tevreden, prachtig!

Ik vind de kleuren heel sterk en de structuur prachtig! Echt een aanwinst voor mn kamer!

Snelle levering en goede producten

De producten waren naar verwachting en werden snel geleverd. Zelfs tijdens de feestdagen.

Niets op aan te merken

Vlotte afwikkeling van bestelling, snelle levering .Mooi product!

Uitstekende kwaliteit en service. Heel vriendelijk.

Ik had op 1 dag 2 bestellingen geplaatst. Er werd nagebeld of dit klopte. Heel alert! 2 dagen later de bestelling in huis. Helaas waren de vachten niet meer nodig en ik kreeg uitstekend hulp (heel vriendelijk) bij het retourneren. Dankjewel...

goede en warme sloffen

Sloffen het beste een maat groter bestellen zoals vermeld op de website. Contact met bedrijf was ook goed; blijkbaar worden de sloffen op bestelling gemaakt

Snelle levering van mooie handschoenen.

Top service en geweldige producten

De handschoenen vielen iets kleiner maar was geen probleem en konden zo omgeruild worden voor een maatje groter. Top!

Prima, mooi product en snelle bezorging!

Alles zoals je het zou willen. Het product is wat je besteld, geen tegenvaller; goede kwaliteit. Snel verstuurd en goed aangekomen. Zou zeker nog bestellen bij dit bedrijf.

Mooi product

Handschoenen besteld, deze kwamen netjes verpakt op de aangegeven tijd bij mij thuis. De handschoenen zien er mooi uit en passen goed, zijn ook heerlijk warm.

Snelle levering, mooi product

Mooie producten en snel geleverd

Mooi bont, goede prijs en snel geleverd

Ik zocht bont om een bontmuts te maken (alle standaard bontmutsen zijn te groot) en die heb ik hier gevonden. Mooie kwaliteit.

Er zitten stiksels los aan de buitenzijde.

Ze zijn al beschadigd aangekomen. De stiksels zitten los aan de buitenzijde. Ze zitten wel lekker.

Goede kwaliteit -prijs verhouding! Top product!

Snelle afhandeling en bezorging! Prachtige handschoenen die ook nog eens goed passen!

Een uitstekende en snelle levering

Prachtige suède handschoenen gekocht. Erg mooi! Heel tevreden. Dank voor de goede zorgen.

Mooie kwaliteit handschoenen

Warme handschoenen snel bezorgd en in de juiste maat door goede info op website. Aanrader

Geweldige handschoenen

Hele mooie handschoenen, lekker warm! Snel geleverd en op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd werd . Ik ben zeer tevreden .

Goede service snel geleverd.

Mooie handschoenen

Goed verzorgd.