Snelle nette levering.

Prachtige vacht en goede service

Wat mij los van de prachtige vacht opviel was de wijze waarop ik op de hoogte werd gehouden van de levering. Erg prettig en goede service. Ga zeker nog een bestelling doen.

Snelle levering, mooie volle vachten

Snel en netjes geleverd.

Schapenvachten voor mijn autostuur besteld. Werd snel en netjes geleverd. Erg tevreden ermee.

helemaal prima!

Makkelijk besteld, snel geleverd. Voldoet aan verwachtingen.

Mooie producten voor een prima prijs!

Een schapenvacht en een paar schapenvacht handschoenen besteld. Allebei mooie kwaliteit, erg blij mee. Ondanks de feestdagen snel in huis. Goede communicatie en service. Kortom, een aanrader.

bestellen en afleveren zoals je zou verwachten, prima

Vlotte normale gang van handelen.

Mijn ervaring ging niet goed.

Nadat ik 20 December mijn handschoenen heb besteld en ook gelijk heb betaald blijf ik betalingsherinneringen ontvangen. Ondanks dat ik 23 Dec. een mail heb gestuurd dat ik al heb betaald, heb krijg ik 25 Dec. alweer een herinnering. Ik denk dat er een fout ergens zit. Hier word ik niet blij van. Ik hoop dat jullie dat even uitzoeken zodat ik ze niet meer krijg. Ik heb aan 1 paar genoeg. Hoef geen 3 paar. Met vr. gr. Mevr. L Pruim.

Ondanks verkeerde levering in week voor kerst toch voor de kerst het juiste geleverd.

Onjuiste producten geleverd in wwek voor kerst. Na mail snelle reactie en oplossing. Via DHL service punt onjuiste levering geretourneerd en door direct afsturen juiste levering toch op tijd voor kerst de bestelde items ontvangen. De geleverd riemen zijn mooi afgewerkt en van mooie kwaliteit. Blij mee.

prima, snelle service, goede kwaliteit

heel blij met de wollen kruikhoes. goede rits, kwaliteitsproduct

Mooie kwaliteit!

Prachtige, warme handschoenen. Tot mijn verrassing zat er bovendien onderhoudsmiddel bij. Top!

Correcte uitvoering en snel transport naar België

Bestelling gestart op maandag en woensdag bij mij thuis in België. Ga er zeker nog dingen bestellen!

Prima, was niet voor mezelf, had hem besteld voor mijn tante, ze is er super blij mee!

Nette levering op tijd!

Prima en snelle levering

goed product en snel geleverd

Fijn dat het zo verpakt is dat het door de brievenbus kon. Tevreden over het product.. Mooie heren handschoenen.

Perfect !

Handschoenen besteld, voldoen 100% aan de verwachting. In deze kersttijd snel en correct geleverd ✅

Mooie vacht, snel geleverd.

Bont zadeldekje besteld. Goede kwaliteit en snelle levering.

Snel, mooi en zacht

Ik kocht een wit Texels schapenvacht in de maat supersize. Het werd snel en vlot geleverd, duidelijke communicatie. De vacht zelf is heel mooi, dik en zacht. De onderhuidsinstructies worden meegeleverd, zodat je lang kan genieten van je aankoop.

Fijne handschoenen

Zeer fijne en warme handschoenen. Wanten zijb tijdig geleverd. Prima service Ik had maat M genomen zoals in de tabel. Maar merk dat ze “iets” losser zitten. Misschien had maat S beter geweest (als deze op termijn wat zouden uitvergroten)

Snel en goed

Snelle bezorging en product voldoet aan verwachting

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit

Perfect!

Snelle levering, goed verpakt, mooie handschoenen van topkwaliteit! Echt wat ik zocht.

Correct en kwaliteit

X

Zeer korte leveringstijd. Bij levering ontbrak iets, ik werd heel snel geholpen. Zeer klantvriendelijk! Kwalitatief materiaal.

Snelle verzending en mooi product

Makkelijk bestelproces en product was snel binnen.

5 Workumertrekweg

Bolsward 8701 WB