een dikke 10

prima website goede uitleg van materialen en levering zoals beloofd

Past niet helemaal

De vacht voelt prettig aan om het stuur maar is net niet breed genoeg waardoor je met je vingers, het koudste gedeelte, juist op de elastieken rand zit of zelfs op het stuur. Jammer!

Past niet helemaal

Netjes op tijd geleverd goed verpakt

Helaas vond mijn vader het product niet goed dus moest ik het retourneren maar ook dat verliep vlotjes

Netjes op tijd geleverd goed verpakt

Producten conform verwachtingen & levering correct verlopen

Lekker beperkte keuze in handschoenen, dus geen keuze stress. Mooi product. Goede pasvorm. Supersnel en goed verpakt geleverd.

Alles zoals het hoort gegaan

Product nog steeds niet geleverd

DHL website laat afgeleverd bij pakketcentrum zien sinds 29-11-2022. Tot op heden geen verandering en wacht nog steeds op aflevering van het bestelde product. Tot nu dus nog geen al te positieve ervaring.

Kwaliteitsvachten

Positieve ervaring met de klantendienst, antwoorden snel en correct. De vachten zijn heel mooie kwaliteit en zijn een meerwaarde in huis.

Niet wat ik had verwacht

Zijn mooie handschoenen, maar helaas nog koude vingers. Jammer!

Ze zijn mooi

Maar heb nog kouden handen. Jammer!

Zeer slecht vacht viel erg tegen

Op de foto zie je een dikken grote vacht, maar dat viel dus erg tegen!

Zeer slecht vacht viel erg tegen

Op de foto zie je een dikken grote vacht, maar dat viel dus erg tegen!

Geleverd zoals gezegd, mooie producten.

Toffe, warme ervaring

Al mijn verwachtingen werden ingelost. Top!

uitstekende ervaring

uitstekende ervaring

Prachtig

We hebben een prachtige koeien vacht gekregen na dat ik gebeld werd dat de vacht die ik besteld had er niet meer was super geregeld

Prachtige vachten, net als op de foto

Mooie en duidelijke site, snelle levering en verzorgd verpakt. En bovenal twee prachtige schapenvachten rijker.

Goede service en fijne reactie op vertraging bij de bezorgservice.

Snelle reactie van klantenservice en heel oplossingsgericht toen bleek dat de vervoerder het pakket niet op tijd had geleverd.

Wat vlot bezorgd en een prachtige vacht!! Super

Heerlijk warm en mooie kwaliteit

Prachtige vachten

Prachtige vachten binnen gekregen , heel blij mee. Snelle verzending & netjes ingepakt

Prachtige vachten

5 Workumertrekweg