mooi product, snelle levering.

Mooi product, snelle levering.

Kwaliteit vacht!

De lamsvacht besteld. Snelle levering en mooie kwaliteit / prijs verhouding.

Verleden maandag wanten besteld,nu zijn we een week verder en nog geen wanten ontvangen!

Kan verder geen oordeel geven.

Goed product, goede prijs, snelle levering!

Goed product, goede prijs, snelle levering!

Zeer tevreden over het produkt, beveel ik zeker aan aan andere mensen, wij hadden veel last van onze rug, in de toekomst denk ik dat de rugpijn een nultolerantie wordt

Heerlijk

Mijn Wens invervulling een schapen vacht,lekker zacht en warm.

Heerlijk warme deken.Kleur perfect. Wel wat aan de dure kant.Maar dat is het wel waard!

Snelle service, met zeer mooi product

Prima mooie vacht

Zeer positief

Kleur wijkt meer af van de foto dat wij dachten, maar steed zeer mooie vacht

Snelle levering, fijn product

Vacht besteld voor in de kinderwagen. Heerlijk zacht en zoals omschreven. Snel geleverd, top!

een handschoen voor een koude winter

deze handschoenen zijn warm, sterk en mooi afgewerkt. voor jarenlang warme handen en de levering en retournering in 1 woord TOP

Snelle levering, werking vacht is perfect!

Snelle levering, werking vacht is perfect!

Zeer goed!

Dit was een verjaardagscadeau en daar ik niet in NL woon, bestel ik vaak via het net kadootjes voor familie en vrienden en dan is het de vraag, komt het op tijd, want het gebeurt nog al eens, dat het gewoon dik een week op zich laat wachten, maar de Vachtenspecialist.NL, is erg punctueel, vandaag besteld morgen in huis was ook zo. Daarbij was het ook een hele mooie vacht, zoals op de foto. Al met al, voor mij 5 sterren, Merci!

Levering geheel volgens verwachting

Geweldig dat dit bedrijf bestaat, wij kopen daar al heel lang en wij zien ook dat zij met hun tijd mee gaan, wij zijn er blij mee.

Heb geen last meer gehad van mijn hakken.

Door het lang liggen in mijn bed gingen mijn hakken zeer doen en werd ik wakker. Nu slaap ik lekker door en dat vind ik heel fijn. Dus bedankt voor het leveren en opsturen van deze vacht.

Mooie kwaliteit

Alles fijn op tijd

snel en correct

werd goed op de hoogte gehouden van levering pakker. snelle en correcte afhandeling.

Goede dienstverlening en mooie vachten.

Ik kom zeker weer.

prachtige dikke vacht

zink er heerlijk in weg. super

Snelle levering van geweldig mooie vachten!!!

De vachten zijn erg mooi!?, Zeer snelle levering!!!

Is geweldig

Wij hebben er een schapenvacht gekocht en hij is precies zoals op de foto echt super mooi

Goede betrouwbare site!!

Snelle service Goede prijzen Wat je ziet is wat je krijgt

Gewoon geweldig

Het was precies wat ik verwachtte Mooi afgewerkt pasvorm goed In een woord geweldig groetjes

Snelle levering, Super mooie producten

5 Workumertrekweg