prima ervaring

mooie ruime selectie van vachten. snel bezorgd en nog mooier dan op de foto's.

Prettig

Mooi vacht, snelle levering .

vacht mooi, levering snel

Super snelle service !

Jullie doen wat jullie beloven ! Zelfs over de grens heen . Voor 15u besteld en daags nadien om 11u kon ik mijn mooie plaid al ophalen in mijn gekozen afhaalpunt.

Snelle levering en retourafhandeling

Artikel was niet helemaal naar mijn verwachting, retour verwerking en terugbetaling simpel en heel snel.

Stipt en correct

Aan te raden. Mooi materiaal.

Zorgvuldig verpakt

Erg mooie en goeie producten!

Goed geholpen ondanks fout op hun website

Ondanks de fout op de vachtenspecialist website waardoor ik ipv 170 euro nu 300 euro moest betalen is de afhandeling van de bestelling bijzonder goed gedaan. Dit komt mede doordat ik bij de bestelling de verwachte afmetingen had omschreven. Uiteraard is het verschil in bedrag groot, te groot, en had ik best op m’n strepen kunnen staan daar de vacht al besteld en betaald was via hun site. Echter ik vindt het realistisch dat er fouten op deze manier kunnen zijn en als consument ook mee kan denken. De uitleg van de medewerkster was eerlijk en duidelijk en via whatsapp en telefoon is het uiteindelijk goed gekomen en de vacht snel geleverd. Ik heb de vacht (Texels) nu een week in huis en bevalt erg goed. Zit heerlijk, is warm en zacht een echte aanrader. Afhankelijk van de prijs wil ik nu een 2e bestellen met de afmetingen die ik eigenlijk wilde

Mooi artikel

Mooie (en warme) plaid. Beschrijving in webwinkel klopt. Netjes verpakt geleverd. Levering (naar adres in België) duurt wel enkele dagen langer dan vermeld op website) Erg tevreden!

Snelle levering. handschoenen zien er goed uit

Mooie kwaliteit vachten

Ik heb een gewone vacht en een medicinale vacht gekocht. Beiden mooi en zacht van kwaliteit. Dat de vachten gemaakt worden van ‘afvalvlees’ spreekt mij enorm aan.

Prachtige vacht

Ik ben heel blij met de warme vacht. Hij ziet er mooi uit en is heerlijk warm. Ik vind het fijn om te weten dat het een restproduct is, dat het beestje niet alleen is gedood voor zijn vacht. De vacht was netjes ingepakt

Tevreden

Bestelling en levering gingen prima. Bestelde maat was ook goed. De handschoenen zitten lekker en passen goed. Het is op dit moment ( 15 okt ) nog te warm om te bepalen of ik idd ook warme handen ga hebben als kouder wordt. Ik koop deze handschoenen op advies van arts omdat doorbloeding in handen niet denderend is. Dus ik ben ook benieuwd of zij gelijk krijgen en dat het een aangename ervaring wordt.

Hele snelle levering en prachtige kwaliteit

Snelle levering . Prachtig product!

Heel goed!

Bestellen gaat snel, afhandeling gaat snel, en bezorging gaat snel! Een aanrader, en zeker niet duur! Prima producten!

perfect

Alles verliep heel vlot de bestelling, betaling en ontvangst. Het product is zoals beschreven op de site: mooi, aangenaam om te dragen en van heel goede kwaliteit.

Prachtige kruikenhoes

De kruik met kruikenhoes voldoet aan alle verwachtingen. Heerlijk warm en blijft heel lang op temperatuur. Een aanrader

Bedankt voor de snelle , kwalitatieve, professionele afhandeling . Prijs / kwaliteit….. top . Ben super blij met mijn toegekomen schapenvachten . MVG Nicole

Aangenaam artikel

Zeer vlug en perfect zoals omschreven afgeleverd

Goed = Goed

Goed = Goed

vriendelijk en accuraat geholpen mooi product

Wij.ontvingen.mooie producten. Wij wij werden goed geholpen,toen wij vragen stelden.De vachten werde jeurig en.snel geleverd. Goed adres!!!

Helemaal goed

Het was wat ik mocht verwachten

5 Workumertrekweg

Bolsward 8701 WB