Niet bevredigend in afwikkeling van garantie claim.
Vachtenspecialist verkoopt voor een premium prijs wollen producten.. Paar pantoffels voor 80 euro aangeschaft waar binnen 7 maanden de voering van de linker hak is weggesleten de rechter is nog prima. e-mail gestuurd en zaak voorgelegd in een poging aanspraak te kunnen maken op garantie werd mij meegedeeld dat er maar 3 maanden garantie werd gegeven op slijtage wat eigenlijk zo weinig is dat het de suggestie wekt dat Vachtenspecialist zelf niet veel vertrouwen heeft in de duurzaamheid van dit product. Als oorzaak werden een aantal mogelijke redenen gegeven variërend van manier van gebruiken tot de gezondheid van het schaap dat de vacht had gedoneerd. Ik gebruik al heel mijn leven wollen producten en kan mij niet vinden in de kwetsbaarheid van wol zoals die geschetst word door Vachtenspecialist. Het gegeven dat enkel de linker hak versleten is binnen dit korte tijdsbestek suggereert dat er aan de kwaliteitsbewaking het een en ander schort.
Enfin: Leergeld betaald, wat mij betreft was dit een éénmalige exercitie tussen vachtenspecialist en mij.
Ik bestel de volgende keer m'n producten wel bij èèn van de grote retailers. Die zijn tenminste coulant met hun garantiebepalingen en het afwikkelen van evt. claims.
M.F.
Ordernr. ORD07794