Super service

Snelle en zeer goede service

Super snelle levering

Heel tevreden alleen jammer van de hoge verzendkosten.

Snel en correct

Producten snel in huis en volgens verwachting. Vachtkussen is van mooie kwaliteit.

Al na twee dagen kreeg ik het pakketje bezorgd en alles zag er verzorgd en netjes uit, inclusief een gebruiksaanwijzing hoe met het schapenvacht om te gaan.

Prima, onder voorbehoud

Helaas ontstond er vertraging in het afleverproces waardoor het product niet meer nodig was

Goede kwaliteit

precies wat ik hoopte

het vachtje is mooi, zacht en ik zit er heel fijn op

Gekregen zoals aangekondigd

Uitstekende kwaliteit

Alles is correct verlopen en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit! Top.

snel en mooi schapenvel

snelle levering en mooi schapenvacht

Easy-peasy

Fijne website, goed verpakt, makkelijk retouren, snel terugbetaald. Vond de tas in het echt, toch wel wat anders dan op de site...

Goeie kwaliteit en snel verzonden

Mooie kwaliteit vachten en lekker snel in huis

Super.

Prachtig vachtje, mooier dan ik verwachtte !

Practige vachtjes, en correct bedrijf

Heb telefonisch contact gehad, heel fijn en vriendelijk geholpen

De ene dag besteld en de volgende dag geleverd natuurlijk dankzij hun logistieke partner ' top'

Prachtig!!

Prachtig schapenvacht. Voldoet aan mijn verwachting. Snelle levering.

Niet bevredigend in afwikkeling van garantie claim.

Vachtenspecialist verkoopt voor een premium prijs wollen producten.. Paar pantoffels voor 80 euro aangeschaft waar binnen 7 maanden de voering van de linker hak is weggesleten de rechter is nog prima. e-mail gestuurd en zaak voorgelegd in een poging aanspraak te kunnen maken op garantie werd mij meegedeeld dat er maar 3 maanden garantie werd gegeven op slijtage wat eigenlijk zo weinig is dat het de suggestie wekt dat Vachtenspecialist zelf niet veel vertrouwen heeft in de duurzaamheid van dit product. Als oorzaak werden een aantal mogelijke redenen gegeven variërend van manier van gebruiken tot de gezondheid van het schaap dat de vacht had gedoneerd. Ik gebruik al heel mijn leven wollen producten en kan mij niet vinden in de kwetsbaarheid van wol zoals die geschetst word door Vachtenspecialist. Het gegeven dat enkel de linker hak versleten is binnen dit korte tijdsbestek suggereert dat er aan de kwaliteitsbewaking het een en ander schort. Enfin: Leergeld betaald, wat mij betreft was dit een éénmalige exercitie tussen vachtenspecialist en mij. Ik bestel de volgende keer m'n producten wel bij èèn van de grote retailers. Die zijn tenminste coulant met hun garantiebepalingen en het afwikkelen van evt. claims. M.F. Ordernr. ORD07794

Mooi product, snel geleverd, top!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Goede kwaliteit supersnelle levering en overzichtlijke webshop

Bijzonder klantvriendelijk

Rekening gehouden met m'n wens qua kleur, vriendelijk te woord gestaan, snelle levering

De ervaring is uitstekend

Er werd heel snel gereageerd en opgestuurd. Zelfs bij een eventueel probleem bij levering van DHL werd meteen actie ondernomen.

De vachten zijn in 1 woord;práchtig!

Alleen zit er 1 zwak plekje achter op de huid en de ene vacht is groter dan de andere?

Mooie zachte plaid

Heerlijk zacht, kleur voldoet aan de verwachtingen

Super service

Door de slechte bezorging van DHL, kwamen jullie met een prachtige oplossing. Dank je wel

5 Workumertrekweg

Bolsward 8701 WB