Prachtige handschoenen, snelle levering!

Echt een hele mooie kwaliteit handschoenen. De ontvanger van het cadeau is heel erg enthousiast. Snelle levering en goeie communicatie. Voor herhaling vatbaar.

Ondanks het virtuele contact een super klantvriendelijke service!

Ik wilde weer net iets anders dan op de site werd aangeboden. Een belletje was voldoende om meet te denken en een oplossing voor te stellen. Al met al binnen een uur met mails heen en weer geregeld na het telefoontje. Afhandeling daarna super geregeld en voor de kerstdagen alles in huis. Ondanks de grote drukte! Top!!!

Heerlijke warme wanten besteld, goed op de hoogte gehouden, snelle levering, ben er blij mee.

gewoon goed

heb handschoenen gekocht en ben daar erg blij mee, vlotte levering en ruilen voor een grotere maat was geen probleem

Mooie vachten

Snelle bezorging, goed advies. Vachten zijn mooi. Handschoenen zijn heerlijk warm

Goed product volgens omschrijving en snel geleverd

Prima verlopen

Het produkt is niks waard

Op de site wordt aangegeven dat je er lekkere warme handen in krijgt. Nou bij deze hier klopt dus helemaal niks van. Weggegooid geld dus voor deze wanten

Wanten besteld voor m'n dochter, super goed. Snelle levering goede service

Heb even gebeld voor de maat, heel vriendelijk te woord gestaan. De breedte van de hand op de tekening die op de website erbij staat, klopte (de lengte bleek iets minder belangrijk.). Hij paste perfect en was lekker warm.

Mooie vachten!

Mooie vachten

Ben meer dan tevreden dank ‼️

De handschoen passen en zijn heerlijk warm

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit vachten. Nette snelle levering.

Betrouwbare levering voor een heel mooie vacht.

Betrouwbare levering voor een heel mooie vacht.

Nog steeds niets ontvangen

Ruim op tijd voor kerst besteld, nog steeds niet ontvangen

Met een zeer goede klantenservice is erg snel het bestelde geleverd

Nadat ik eerst op de site probeerde te bestellen, heb ik de klantenservice gebeld. Daar werd telefonisch de bestelling opgenomen, waarna het geleverde artikel zeer snel geleverd werd.

Lekker warm goeie service

Prima service! Ruilen voor een grotere maat was geen probleem.

Heerlijk warme wanten en pantoffels.

Na een kleurverschil van handschoentjes en slofjes gratis nieuwe toegestuurd gekregen. Heel netjes en klantvriendelijk. Ga zo door! Groetjes Truus

Sneller levering en prima kwaliteit

Vacht zag er mooi uit en precies volgens verwachtingen. We zijn tevreden.

Heel goed!

Prima!!

Snelle service met prachtige vachten!

Ik heb 3 schapen vachten besteld en ze zijn geweldig mooi! Prachtig wit, zonder geur, goed formaat en natuurlijk super zacht. Ze waren prima verpakt zonder extra plastic of ander onnodig materiaal. Wij hebben nu een aantal heerlijk warme relax plekjes in huis, dank!

TOP

TOP!!

Goede duidelijke site waardoor ik snel kon beslissen wat ik wilde.

Als ik weer een vacht wil kopen weet ik u te vinden. Ook goede levering.

Kwaliteit, prijs en verzending zijn perfect

Schitterende unieke vacht super mooie kwaliteit

Pas als je de vacht hebt ontvangen en uitgepakt kan je zien hoe mooi de vacht is… schitterend en super kwaliteit. Hier wordt een ieder echt blij van. Heerlijk warm en zacht nu op de bank zitten. Ik heb spijt dat ik er niet meteen 2 heb gekocht in de aanbieding. Kortom wie van een hele mooie zachte warme unieke vacht houdt… niet wachten maar koop kwaliteit en geniet!

Prima en betrouwbaar

Correcte levering en de vacht is erg fraai.

5 Workumertrekweg

Bolsward 8701 WB