Topkwaliteit

Snelle behandeling van de bestelling en de vacht is méér dan verwacht qua kwaliteit!!

Gewoon goed

Het artikel is mooi en de levering snel.

Fantastisch idee om Vachtenspecialist in te schakelen!!

Gevarieerde aanbod met uitvoerige beschrijving. Bestelling ging vlot. Levering volgens afspraak de volgende dag. En als ik uitpak: het product wat ik verwachtte. Een zachte vacht waarop ik heerlijk zit. Dankzij antislip rug blijft het vacht op de plaats.

Prachtige handschoenen

Prachtige handschoenen. Top kwaliteit en snel geleverd. Een aanrader!

Lekker zacht die vacht!

Snelle levering, heerlijk om op te liggen!

Zeer snelle levering

Bel van uitstekende kwaliteit.

Goede hulp

Perfecte service en prachtig kussen

Product voldoet volledig aan verwachtingen en de levering was super snel

Product helemaal conform verwachtingen, De levering was super snel. We zijn er blij mee!!

Zeer snelle levering en prachtige vachten. Ik zou hier zeker vaker bestellen.

Snelle en nette service!

De kussens waren de volgende dag in huis, inclusief een instructie om ze langer mooi te houden.

Snelle service, goede kwaliteit!

Ik was op zoek naar een schapenvacht voor onze pup. Hij is zo zacht dat ik er zelf wel op zou willen gaan liggen ;-) Een goede aanwinst en prettige service!

Voldoet aan de verwachtingen die ik er voor had!

Voldoet aan de verwachtingen die ik er voor had!

Prima service, en snelle verzending.

Ook telefonisch goed bereikbaar

Netjes en prima geholpen. Nette en zeer snelle reactie.

Beloofde levering klopt niet

Product is goed, maar de belofte vandaag besteld dan en dan verstuurd klopt niet. Kreeg pas veel later de melding dan het verstuurd werd dus lag aan de leverancier en niet aan de post. Als je geen haast hebt maakt het niet uit natuurlijk, het product zelf is goed!

Mooie vachten, heel goede kwaliteit!

Uitstekende communicatie en snelle levering!

Hele snelle levering en heel mooi vachtje!

Geweldig!

Kwaliteit is het zeker de baby schapenvacht voor in de box. Mooie korte wol!

Alles goed

De omschrijving vh product en het uiteindelijke resultaat in mijn handen komen overeen. De warmte die de alpaca-kleden bieden is heerlijk, ongekend.

Zeer snel geleverd, prachtige producten en ik zal zeker meer bestellen. Wij zijn zeer tevreden

Top webshop, uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs!

Mooie website met goede foto’s en duidelijke informatie

wat je verwacht te kopen krijg je ook daadwerkeijk

1. Product is perfect; 2. Factuur is duidelijk en 3. levering goed te volgen en op tijd geleverd

Snelle en goede service

Bij vragen onmiddellijk antwoord verkregen en het bestelde product stond een dag later voor m’n deur. Topservice

Het product werd snel geleverd, wel zou ik bijv een papieren zak eromheen prettig vinden. Daarnaast zie ik nog voordeel om het stukje buik liggen bij babies bij de babycare vacht iets beter te omschrijven. Met name dit stuk: Wanneer jouw baby op de buik slaapt, raden wij aan om de vacht in bijvoorbeeld de box te leggen. Je baby kan dan lekker van de vacht genieten als hij/zij wakker is. Voor baby's die op hun buik slapen wordt het afgeraden om op een zachte ondergrond te slapen. Zij kunnen wel van de vacht genieten als ze in de box liggen.

Top snel geleverd mooi product.

5 Workumertrekweg

Bolsward 8701 WB