bij vraag of er 4 ongeveer dezelfde vachten geleverd konden worden hebben ze dit goed opgepakt en we zijn zeer tevreden over de toegestuurde vachten. Prima service!

Super snelle verzending

Ontzettend mooi vacht, en super snel verzonden. Echt heel mooi,omdat je toch snel het product wil ontvangen. Ik ben echt heel blij met het vacht...heeel mooi van kleur en superzacht. Kortom....alles goed en een dikke 10

toptop

top

Prachtige vachten, zijn absoluut naar mijn zin.

Correcte levering

Snelle levering en mooie schapenvacht

Ik heb een medicinale vacht gekocht. Heb hem al een keer gewassen want is voor m’n oude hondje. Ziet er nog prachtig uit na het wassen. En mega zacht voor z’n lijfje. Al met al helemaal top !

Tot nu toe waardeloos

Bestelling geplaatst, geld overgemaakt, nu al een dikke week niks vernomen. Niks Track & Tracecode.

Oké

Prima vacht!

Wij hebben 2 mooie schapenvachten gekocht voor in de campingstoelen. Ze waren zo mooi dat we ze even in de stoel en op de bank hadden neergelegd. Na 5 minuten waren ze door de poesjes ingenomen. Ze liggen er heerlijk op. Echt super blij zijn we met z’n allen.

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering.In mijn geval vond ik de kleur van de deken best wel afwijken. Gelukkig vond ik die kleur wel ook mooi.

Snelle service en risico boven verwachting.

Product snel in huis en boven verwachting mooi.

geweldig

Prima prijs/kwaliteitsverhouding, Keurig op tijd geleverd .prima koop

Goede kwaliteit en fantastische klantenservice

Heb een kleed gekocht, alleen de kleur paste niet bij het interieur. Het kleed zelf was prachtig. Goede kwaliteit, en retourneren ging simpel en was gratis.

Levering en kwaliteit zoals verwacht

Levering en kwaliteit zoals verwacht

Kadootje

Inmiddels 3e vacht besteld en ze blijven allemaal even mooi. Snelle levering en netjes verpakt. Voor een mooie vacht/ koeienhuid in huis kan ik ze zeker aanbevelen.

Prima geregeld

Mooie vacht. Snelle levering

Komt niet overeen met de foto

Ik heb een krulvacht besteld in zandkleur. Het vacht op de foto oogt veel groter dan het vacht dat ik heb ontvangen. Dit is misleidend. Kleur is meer grijs dan zand. Ook niet zelfde dag verzonden zoals beloofd op de website mits voor 15 uur besteld. Voor mij is dat laatste geen probleem maar beloof het dan niet. Kortom zorg voor een meer realistische foto, zeker qua afmeting....

Top service en product.

Ontevreden over koerierbedrijf PDP. Onvriendelijk en brutaal.

Snel en goed geregeld

Heel mooi,snelle levering

Mooi

Vacht Texels schaap

Ik heb 4 witte mooie schapenvachten van het Texels ontvangen, met het verzoek om zo weinig mogelijk geel in de vachten. Aan dit verzoek is voldaan, waarvoor dank! Nu zitten mijn tuinstoelen heerlijk en ziet er gezellig en warmpjes uit! Chapeau!

Fantastisch product

De schapenvacht heb ik voor mijn vrouw besteld i.v.m. een slijmbeursontsteking op haar rechterheup die is ontstaan omdat mijn vrouw uitsluitend op haar rechterzijde kan liggen/slapen. In eerste instantie wilde zij er geen gebruik van maken maar na enige druk mijnerzijds slaapt ze er nu al een week "zalig" op wil ze vacht nooit meer kwijt!

Snel een warme beleving

Snelle levering en altijd topkwaliteit vachten en items

5 Workumertrekweg

Bolsward 8701 WB