Heel tevreden !!

De handschoenen bevallen erg goed en zijn erg lekker warm. De juiste keuze geweest !!

Heel prettig

Prettig telefonisch contact gehad toen ik vragen had over het eventueel terug moeten sturen als de kleur niet goed zou zijn. Ik bestelde de plaid voor mijn dochter. Helaas heb ik de plaid moeten retourneren omdat de kleur inderdaad niet paste We vonden de plaid kwalitatief heel mooi.

Erg goed, lekkere pantoffels

Goed bedrijf, mooie producten. Maar ook best wel duur

Hele fijne warme handschoenen!

Hele fijne handschoenen Alleen jammer dat je bij ruilen van een maat eerst vooraf moet betalen eer dat ze opgestuurd worden. Ook een niet zo professioneel briefje wat waarschijnlijk vergeten was weg te halen wat nog bij handschoenen zat Dus voor de handschoenen dikke aanrader! Service helaas niet

Mooi

Goede kwaliteit en primaverzorgde verzending

Niet gewenste inruil handschoen

Ik had een maat M besteld, vallen erg klein, en heb gebeld hierover. Ik heb een want gevraagd ipv een grotere maat handschoen, wat ik helaas niet heb gekregen…jammer. Dame a d telefoon was overigens aardig.

Snel kunnen bestellen en snelle en duidelijke levering

Duidelijke website. Daardoor eenvoudig bestellen en afrekenen. Snelle levering.

Snel en service is goed

Mdw aan telefoon geeft goed advies. Het product wat wij gekocht hebben is van goede kwaliteit.

Akkes correct en snel. De vacht is mooi

in een woord: prima (verzending, kwaliteit product, betaling)

GEEN SPIJT VAN

Mooie en warme handschoenen!

Mooie en warme handschoenen@

Goed, in een woord

Mooie vacht.

Snelle levering en een heel goed product!

Goede kwaliteit. Bedrijf kan ik aanbevelen!

Snelle bezorging, heel blij met mijn aankoop

Snelle bezorging, heel blij met mijn aankoop

Snelle accurate levering, mooi product!

Snelle accurate levering, mooi product!

heel ander bontje als op foto

ik had een bont kleedje besteld en krijg een licht bruine met wit

Mooie produkten, enige hobbels tijdens de levering

Tijdens de bestelling was niet duidelijk of de pantoffels op voorraad waren, na 2 dagen bleek dat ze nog gemaakt moesten worden, dat ging vrij snel. Telefonische informatie hierover ging vlot.

Prachtige schapenvacht

Ben enorm blij met mijn schapenvacht! 't Is lekker dik en vol en hij zit héérlijk. De levering was ook super snel. Kortom; uitstekend bedrijf om je vachtje te bestellen!

Prima, snel bezorgd.

Mooie woondeken , ik ben er blij mee

BetrouwbAre die stverlener.

Zeer accuraat.

Heel mooi ..!

En lekker warm!

Heel goed!

Handschoenen zien er mooi uit en lekker warm.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Ik ben erg tevreden over de Vachtenspecialist.

Zeer vlot!

Pakket mooi op tijd geleverd. Helaas wel met verkeerde inhoud... Maar retour en terugbetaling zeer correct verlopen

Super goede service

Snelle levering, goed meedenkend bij niet passende handschoenen.

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!