Super mooie, warme handschoenen en een perfecte service

Prima product geleverd binnen het beloofde tijdsbestek

Prima product geleverd binnen het beloofde tijdsbestek

Ik wacht al bijna 2 weken op mijn bestelling.

Ik wacht al bijna 2 weken op mijn bestelling, tot op heden nog niks ontvangen.

Goed produkt en website en snel bezorgd.

Mooie pantoffels. Informatieve website. Makkelijk bestellen en bezorgen.

Snelle levering heerlijke bodywarmer

Was erg snel binnen en de wollen body warmer houdt mij heerlijk warm

Mijn ervaring is tot nu toe erg koud.

Afgelopen dagen net de sneeuw zijn m’n vingers er wel afgevroren, aangezien de handschoenen nog niet binnen zijn.

Prachtige producten!

Wat een feest om de prachtige producten uit de doos te halen! Heerlijke en ook mooie pantoffels en nog meer Ben er heel blij mee Voldoet aan de verwachtingen

Levertijd is zeer lang

Het pakket is al een week besteld, maar nog steeds niet verstuurd. Misschien ligt de oorzaak bij de bezorgdienst, DPD, daar kan ik me niet over uitspreken.

Goede handschoenen, lekker warm.

Zie boven

Snelle levering!

Helaas was de maat niet goed van de Nooa Camel maat 41. Ik heb ze retour gezonden en gevraagd om de Tuula maat 42. Die hebben een lagere instap. Ik hoop snel iets te horen.

Super mooie spullen.

Een prachtig bedrijf. Koop er altijd , van wanten tot schapenvachten en zelf een mooi bankje bekleed met schapenvacht. Vroeger woonde ik om de hoek bij jullie, tegenwoordig een heel eind bij jullie vandaan maar gelukkig is de service online ook prima.

Goede yogamat, snelle levering.

Mooie handschoenen

Mooie handschoenen alleen was het koordje dat eraan hangt voor door de jas te steken bij je kindje al kapot/los aan het komen van de handschoenen. Jammer voor de prijs mag het toch wel in goede staat binnen komen. Zelf maar gemaakt zodat het terug in orde is. Verder zijn het wel mooie en dikke handschoenen

Op dit moment niet tevreden.

Ik heb helaas nog niets ontvangen!! Dus op dit moment ben ik niet tevreden. Bestelling heb ik op 29/12 geplaatst met de belofte van levering op de volgende dag. Ik hoor graag van jullie. Hartelijke groet, Maurice

Nog niets ontvangen

Volgens de info op jullie website, is het pakket nog steeds niet verzonden. Nochtans stond een levertijd van 2-3 dagen vermeld.

Zelfs tussen Kerst en O&N een supersnelle levering en ik ben heel blij met de prachtige kleur taupe!

Keurige snelle levering en prachtig product, echt fijne warme mooie handschoenen

Heerlijke wanten en snel bezorgd

Handschoenen bevestigen verwachting

De handschoenen die ik voor Sinterklaas kreeg, voldoen aan mijn verwachting. Zij voelen in de eerste plaats degelijk en zacht aan en nog belangrijker zij geven mijn handen ook voldoende warmte. Ik heb alleen nog niet ervaren hoe goed de handschoenen zijn bij vorst maar gezien de uitvoering twijfel ik daar niet aan.

Besteld, snel ontvangen, prima service

Namen telefoontje op Ameland, deze website doorgekregen. Prima

Met kop en schouders

Wat een fijne site, kwalitatief goede spullen, goed geïnformeerd voor aankoop en vlotte verzending. Zo zouden er meer moeten zijn

Echt heel fraaie vacht!

Bestelling van een vacht kwam prompt , de elastieken waren er niet bij, wel besteld, niet meteen me gerealiseerd. Na mailtje kreeg ik die also de zelfde dag opgestuurd. Erg fijn service voor een prachtig product.

Vriendelijke uitleg bij bestelling

Bij teruggave geen probleem

Snel bezorgd en goede kwaliteit geleverd

Supersnelle en correcte levering en natuurlijk geweldig mooie vachten tegen een mooie prijs. Ik heb al 2x een vacht besteld en 2x geweldig.

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!