Prima,

Snelle levering, goed verpakt.

Prima bedrijf

Een medisch schapenvacht besteld wat per omgaande werd bezorgd. Een prachtig artikel!! Helemaal blij mee. Alleen maar pluspunten!!

Heerlijke sloffen

Snel en mooi

Fijne partij die snel mooie vachten levert

Bij de eerste levering zat het verkeerde artikel in de doos. Dit is na telefonisch contact meteen opgelost en kregen wij het hoede artikel de dag erna geleverd. Zeer tevreden!

Klantvriendelijk bedrijf!

Het pakketje duurde lang voordat het kwam. Bleek het vermist bij de DHL ( daar heeft het halve dorp negatieve ervaringen mee. Belde met de vachtenspecialist zij stuurde meteen een ander paar( handschoenen) op. Nu met post nl. Kwam vrij snel binnen. Vriendelijke mensen aan de telefoon.

Snelle levering, fijn product.

Super Qualität

Sehr schnelle Lieferung, sehr gute Qualität

Zoals het hoort

Een firma zoals het hoort te zijn. Snelle en accurate service. Levering zoals beloofd. Geen aan of opmerkingen te maken.Doe zo voort.

Goede kwalitei

Vlotte levering, fijne communicatie, correcte klantenservice, goede prijs/kwaliteit

Wat een prachtig product

Wat een ontzettend mooie vachten, wij zijn er blij mee. Nu kan de hond met een gerust hart op de leuning van de bank zitten

Snel ontvangen en vraag snel opgelost

Pakket was makkelijk te bestellen en snel in huis. Alleen miste er 1 bij-artikel. 1 belletje en het werd direct nagezonden. Top geregeld!

Ik gebruik het bij reumatische pijn in mijn heup Voor op te slapen verzacht de pijn

Prachtige huid, echter wat klein voor de ruimte. Mijn zus heeft nu bij u via een andere site een gro

Prima verzorging, we gaan nu beslissen na ontvangst van de grotere huid, we welke gaan kiezen.

Fijn product, goede service

Ik had een alpacadeken besteld. Werd snel verzonden, maar toen ik bij het pakketpunt kwam bleek hij niet in de kluis te liggen waarvan ik de code had. Gechat met DHL (die aangaf de info door te sturen naar de Vachtenspecialist), en gebeld met de klantenservice van Vachtenspecialist. De dame aan de telefoon gaf eerst aan weinig te kunnen doen en dat het pakket weer retour naar hen en dan opnieuw verzonden te worden. Maar, ze heeft toch wat dieper onderzoek gedaan bij DHL, waarna DHL de bezorger kon contacten zodat die het pakket dezelfde dag nog naar een ander pakketpunt heeft gebracht. Ik heb het pakket daar dezelfde avond nog kunnen ophalen. Erg bedankt! De deken is mooi en heerlijk warm.

Super deken, pluist niet ,jeukt niet, lekker groot

Snelle verzending

Uitstekend product. Heel blij met mijn mooie oranje schapenvel.

Geweldig!!

Boven verwachting mooi!

Snelle levering en zeer goede kwaliteit vachten.

Perfecte producten

Kleur kwaliteit en vorm alles was perfect

Gewoon super!!

Top service, aparte emails over de bezorging en aardige klantenservice die behulpzaam was. Stuurhoes was aan kleine kant voor stuur 43 cm maar pastte toch, klein stukje bij stukje er omheen doen bleek de truc te zijn. Goede kwaliteit en ook zelfs erg fijn bij warm weer.

Super deken

Snelle reactie, levering. Prachtig, heerlijk deken. Scherpe prijs.

Mooie vachten

De vacht die we op de site zagen kwam helemaal overeen met de vacht die we hebben besteld. Prachtig schapenvacht. Nette en zeer snelle levering.

Klantenservice

Verzending ging niet goed maar werd heel snel opgepakt door de klantenservice en 2 mooie vachten ontvangen

Snel en een zeer mooi product

Goede omschrijving van t product op de website. Snelle levering en de tas is nog mooier dan verwacht. Soepel leer.

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!