Toppie. Lekker warm en handig

Perfecte levering en top product mijn schapevacht

Mijn ervaring is zeer goed, bij de bestelling had ik verkeerde postcode ingevuld. Na 1 telefoontje was het direct opgelost.En de bestelling was de volgende dag in huis. Fantastisch en bedankt.

Zo snel

Pracht vacht en snel in huis zou er weer gaan

Prachtige vacht net zoals op de foto

Prachtige vacht net zoals op de foto ontvangen. Vriendelijke service en snelle levering. Aanrader!

Geweldig! Lekker warm en prachtige kleur!

Zie boven

Product voldoet aan verwachtingen

alles prima geregeld

goede fatsoenlijke webshop

Uitstekende service!

Blij verrast dat ik een gratis postlabel kreeg toegestuurd toen ik de handschoenen die te klein waten terug wilde sturen. Nog nooit eerder mee gemaakt. Mooi handschoenen voor een hele goede prijs!

Prachtig product, gemakkelijk besteld en snel geleverd

Ik was op zoek naar met schapenvacht gevoerde handschoenen. Er waren diverse kleuren en maten beschikbaar. De goede maat en kleur waren snel gevonden en besteld. Konden in een brievenbuspakje geleverd worden, en werden snel geleverd. Beantwoorden aan alle wensen. Zitten goed en heerlijk warm.

Heel blij met de mooie vachten

Prachtige vachten en heel Snel geleverd

snel en correct

blij met onze nieuwe koe in huis

Heel tevreden !!

De handschoenen bevallen erg goed en zijn erg lekker warm. De juiste keuze geweest !!

Heel prettig

Prettig telefonisch contact gehad toen ik vragen had over het eventueel terug moeten sturen als de kleur niet goed zou zijn. Ik bestelde de plaid voor mijn dochter. Helaas heb ik de plaid moeten retourneren omdat de kleur inderdaad niet paste We vonden de plaid kwalitatief heel mooi.

Erg goed, lekkere pantoffels

Goed bedrijf, mooie producten. Maar ook best wel duur

Hele fijne warme handschoenen!

Hele fijne handschoenen Alleen jammer dat je bij ruilen van een maat eerst vooraf moet betalen eer dat ze opgestuurd worden. Ook een niet zo professioneel briefje wat waarschijnlijk vergeten was weg te halen wat nog bij handschoenen zat Dus voor de handschoenen dikke aanrader! Service helaas niet

Mooi

Goede kwaliteit en primaverzorgde verzending

Niet gewenste inruil handschoen

Ik had een maat M besteld, vallen erg klein, en heb gebeld hierover. Ik heb een want gevraagd ipv een grotere maat handschoen, wat ik helaas niet heb gekregen…jammer. Dame a d telefoon was overigens aardig.

Snel kunnen bestellen en snelle en duidelijke levering

Duidelijke website. Daardoor eenvoudig bestellen en afrekenen. Snelle levering.

Snel en service is goed

Mdw aan telefoon geeft goed advies. Het product wat wij gekocht hebben is van goede kwaliteit.

Akkes correct en snel. De vacht is mooi

in een woord: prima (verzending, kwaliteit product, betaling)

GEEN SPIJT VAN

Mooie en warme handschoenen!

Mooie en warme handschoenen@

Goed, in een woord

Mooie vacht.

Snelle levering en een heel goed product!

Goede kwaliteit. Bedrijf kan ik aanbevelen!

Snelle bezorging, heel blij met mijn aankoop

Snelle bezorging, heel blij met mijn aankoop

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!