Niets op aan te merken

Vlotte afwikkeling van bestelling, snelle levering .Mooi product!

Uitstekende kwaliteit en service. Heel vriendelijk.

Ik had op 1 dag 2 bestellingen geplaatst. Er werd nagebeld of dit klopte. Heel alert! 2 dagen later de bestelling in huis. Helaas waren de vachten niet meer nodig en ik kreeg uitstekend hulp (heel vriendelijk) bij het retourneren. Dankjewel...

goede en warme sloffen

Sloffen het beste een maat groter bestellen zoals vermeld op de website. Contact met bedrijf was ook goed; blijkbaar worden de sloffen op bestelling gemaakt

Snelle levering van mooie handschoenen.

Top service en geweldige producten

De handschoenen vielen iets kleiner maar was geen probleem en konden zo omgeruild worden voor een maatje groter. Top!

Prima, mooi product en snelle bezorging!

Alles zoals je het zou willen. Het product is wat je besteld, geen tegenvaller; goede kwaliteit. Snel verstuurd en goed aangekomen. Zou zeker nog bestellen bij dit bedrijf.

Mooi product

Handschoenen besteld, deze kwamen netjes verpakt op de aangegeven tijd bij mij thuis. De handschoenen zien er mooi uit en passen goed, zijn ook heerlijk warm.

Snelle levering, mooi product

Mooie producten en snel geleverd

Mooi bont, goede prijs en snel geleverd

Ik zocht bont om een bontmuts te maken (alle standaard bontmutsen zijn te groot) en die heb ik hier gevonden. Mooie kwaliteit.

Er zitten stiksels los aan de buitenzijde.

Ze zijn al beschadigd aangekomen. De stiksels zitten los aan de buitenzijde. Ze zitten wel lekker.

Goede kwaliteit -prijs verhouding! Top product!

Snelle afhandeling en bezorging! Prachtige handschoenen die ook nog eens goed passen!

Een uitstekende en snelle levering

Prachtige suède handschoenen gekocht. Erg mooi! Heel tevreden. Dank voor de goede zorgen.

Mooie kwaliteit handschoenen

Warme handschoenen snel bezorgd en in de juiste maat door goede info op website. Aanrader

Geweldige handschoenen

Hele mooie handschoenen, lekker warm! Snel geleverd en op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd werd . Ik ben zeer tevreden .

Goede service snel geleverd.

Mooie handschoenen

Goed verzorgd.

Snelle nette levering.

Prachtige vacht en goede service

Wat mij los van de prachtige vacht opviel was de wijze waarop ik op de hoogte werd gehouden van de levering. Erg prettig en goede service. Ga zeker nog een bestelling doen.

Snelle levering, mooie volle vachten

Snel en netjes geleverd.

Schapenvachten voor mijn autostuur besteld. Werd snel en netjes geleverd. Erg tevreden ermee.

helemaal prima!

Makkelijk besteld, snel geleverd. Voldoet aan verwachtingen.

Mooie producten voor een prima prijs!

Een schapenvacht en een paar schapenvacht handschoenen besteld. Allebei mooie kwaliteit, erg blij mee. Ondanks de feestdagen snel in huis. Goede communicatie en service. Kortom, een aanrader.

bestellen en afleveren zoals je zou verwachten, prima

Vlotte normale gang van handelen.

Mijn ervaring ging niet goed.

Nadat ik 20 December mijn handschoenen heb besteld en ook gelijk heb betaald blijf ik betalingsherinneringen ontvangen. Ondanks dat ik 23 Dec. een mail heb gestuurd dat ik al heb betaald, heb krijg ik 25 Dec. alweer een herinnering. Ik denk dat er een fout ergens zit. Hier word ik niet blij van. Ik hoop dat jullie dat even uitzoeken zodat ik ze niet meer krijg. Ik heb aan 1 paar genoeg. Hoef geen 3 paar. Met vr. gr. Mevr. L Pruim.

Ondanks verkeerde levering in week voor kerst toch voor de kerst het juiste geleverd.

Onjuiste producten geleverd in wwek voor kerst. Na mail snelle reactie en oplossing. Via DHL service punt onjuiste levering geretourneerd en door direct afsturen juiste levering toch op tijd voor kerst de bestelde items ontvangen. De geleverd riemen zijn mooi afgewerkt en van mooie kwaliteit. Blij mee.

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!