Super.

Prachtig vachtje, mooier dan ik verwachtte !

Practige vachtjes, en correct bedrijf

Heb telefonisch contact gehad, heel fijn en vriendelijk geholpen

De ene dag besteld en de volgende dag geleverd natuurlijk dankzij hun logistieke partner ' top'

Prachtig!!

Prachtig schapenvacht. Voldoet aan mijn verwachting. Snelle levering.

Niet bevredigend in afwikkeling van garantie claim.

Vachtenspecialist verkoopt voor een premium prijs wollen producten.. Paar pantoffels voor 80 euro aangeschaft waar binnen 7 maanden de voering van de linker hak is weggesleten de rechter is nog prima. e-mail gestuurd en zaak voorgelegd in een poging aanspraak te kunnen maken op garantie werd mij meegedeeld dat er maar 3 maanden garantie werd gegeven op slijtage wat eigenlijk zo weinig is dat het de suggestie wekt dat Vachtenspecialist zelf niet veel vertrouwen heeft in de duurzaamheid van dit product. Als oorzaak werden een aantal mogelijke redenen gegeven variërend van manier van gebruiken tot de gezondheid van het schaap dat de vacht had gedoneerd. Ik gebruik al heel mijn leven wollen producten en kan mij niet vinden in de kwetsbaarheid van wol zoals die geschetst word door Vachtenspecialist. Het gegeven dat enkel de linker hak versleten is binnen dit korte tijdsbestek suggereert dat er aan de kwaliteitsbewaking het een en ander schort. Enfin: Leergeld betaald, wat mij betreft was dit een éénmalige exercitie tussen vachtenspecialist en mij. Ik bestel de volgende keer m'n producten wel bij èèn van de grote retailers. Die zijn tenminste coulant met hun garantiebepalingen en het afwikkelen van evt. claims. M.F. Ordernr. ORD07794

Mooi product, snel geleverd, top!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Goede kwaliteit supersnelle levering en overzichtlijke webshop

Bijzonder klantvriendelijk

Rekening gehouden met m'n wens qua kleur, vriendelijk te woord gestaan, snelle levering

De ervaring is uitstekend

Er werd heel snel gereageerd en opgestuurd. Zelfs bij een eventueel probleem bij levering van DHL werd meteen actie ondernomen.

De vachten zijn in 1 woord;práchtig!

Alleen zit er 1 zwak plekje achter op de huid en de ene vacht is groter dan de andere?

Mooie zachte plaid

Heerlijk zacht, kleur voldoet aan de verwachtingen

Super service

Door de slechte bezorging van DHL, kwamen jullie met een prachtige oplossing. Dank je wel

Ben ontzettend blij met de schapenvacht. Boven verwachting

Mooie vachten heel blij mee

Ik heb een paar jaar geleden ook een prachtige vacht daar gekocht is nog steeds heel mooi naturel kleur Nu een bruine schapenvacht gekocht ook weer heel mooi Ben er heel blij mee

Volgens verwachting

Prachtig kleed voor een mooie prijs! En snelle levering……

Volgens afspraak en snel geleverd.

Volgens afspraak en snel geleverd.

Product zoals beschreven

Duidelijke afhandeling van de bestelling

Prachtig profuct en goede levering

Twee prachtige bruine schapenvacht (2x 49). Goede levering. Schapenvacht kam ook top.

Mooi kussen en zoals op foto

Snelle levering en goed verpakt

Keurige afhandeling. Goed product.

Snelle en keurige afhandeling van de bestelling. Goed product.

Goede service en erg mooie producten

Ik ben heel blij met mijn rugzak zebraprint, hele fijne en degelijke tas. De levering liet ook niet lang op zich wachten

Prima product in goede staat

Mooi product, snel verzonden

Betrouwbaar, zoals het hoort...

De geleverde vacht is van prima kwaliteit, kleur klopt ook met wat ik verwacht had (iets lichter dan op het scherm van mijn laptop, maar dat was ingecalculeerd), hoop dat degene voor wie de vacht bestemd is er net zo blij mee is! ;)

zoals gewenst

zeer goed

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!