Super service en snelle toezending

Geweldig bedrijf, TOP

Snel en correct

Positief

TOP

Via telefoon bestelt en werd klantvriendelijk ontvangen. Volgend dag had ik mijn mooie huid al binnen. Perfect team daar bij de Vachtenspecialist.

Snel en mooi

Mooie 2 vachten besteld voor in de camper. Ze zijn van mooie kwaliteit. En hopen hier nog veel plezier van te mogen hebben.

Zeker tevreden

Vond het besteloverzicht niet helemaal duidelijk, vandaar dat er een tweede bestelling in kwam te staan, maar was snel opgelost na een telefoontje. Volgende dag het bestelde artikel in huis, vond ik super!

Snel en goed

En mooie vachten.

Snelle en goede service!

Prima kwaliteit en bezording

Twee hele blije teckels met prachtige nieuwe vachten :)

snel en goed en netjes!!

ze doen wat ze beloven. heel goede ervaring mee gehad.

Mooie vachten

En op afgesproken tijd geleverd

Afwachtend

Ik kwam erachter dat ik per ongeluk huisnr 34 ipv 33 heb doorgegeven. Voor mij was toen onduidelijk wat er dan zou gebeuren. Ik heb meteen gemaild toen ik erachter kwam. Ik kreeg een mail dat er nu niets meer aan veranderd kon worden en dat ik de buren in de gaten moest houden. Ik heb nu DHL gebeld en zij zeiden het terug te sturen naar jullie. Ook dat heb ik gemaild daarop kreeg ik een duidelijk antwoord nl dat het huis nr nu is aangepast en dat de zending zodra hij terug is weer opgestuurd zal worden. Ik ben dus nog afwachtend. Het lijken me prachtige vachten.

Mooie vachten, snelle levering

Boven verwachting. De schapenvachten zijn echt super mooi en zacht en het zit zalig!

Correcte levering

Goede informatie op de site

mooie handschoenen heerlijk warm

mooie handschoenen heerlijk warm

Perfecte afhandeling. Goede communicatie. Snelle levering

Snel, duidelijk, fijn verpakt

De levering was snel. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Mijn pakketje was klein verpakt, dus met zo min mogelijk materiaal. Ook prettig in deze tijden vol afval.

Mooie handschoenen

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van het verzenden en ze zijn erg mooi!

prima service

prettige behandeling en prima service

Snelle levering, goede kwaliteit

Een mooie wollen plaid gekregen.

Vriendelijke service

Ik had een bericht gekregen dat de bestelde xxl vacht onderweg was. Maar deze kwam maar niet. Toen contact opgenomen en werd vriendelijke te woord gestaan en uitgelegd wat de reden was. En advies gegeven over een maat kleiner. Direct goed geregeld en teveel betaald bedrag werd direct terug geboekt.

Geweldige service en product is van zeer goede kwaliteit.

Telefonisch goed bereikbaar en zeer tegemoetkomend aan de klant. Snelle verzending.

snelle levering en mooie vacht

zoals boven al gezegd : ik had mijn vacht de volgende dag en hij zag er prachtig uit

Zonder problemen

Goede communicatie, snel geleverd, mooi product. Misschien voortaan een iets kleiner doosje, want de schapenvachtkam zwom letterlijk in de doos, ondanks de papierenopvulling! Dat scheelt weer karton.....

Prachtige vacht, heel goed verpakt, heel blij mee!

Ik ben zo blij met deze prachtige Texelse schapenvacht! In 1 woord geweldig, goede snelle levering en prima verpakt! Aanrader, graag tot de volgende vacht!

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!