Prima. Snelle levering

Mooi product

Uitstekende Webwinkel Snelle levering Artikel precies als omschrijving

prima!!

Snelle levering, goede communicatie en prachtig product ( geverfde schapenvacht okergeel)

Mooie kwaliteit en snelle levering

Gewoon goed

Zeer goede en snelle service

Na bestelling een zeer goede opvolging .

Super service

Heel tevreden over de mooie materialen

Prachtige vacht en heel snel geleverd.

Prachtige vacht en heel snel geleverd. Aanrader om hier te bestellen!

Geweldige levering service

Mooie fijne vacht

Vriendelijk zeer snel geleverd en top kwaliteit

bij vraag of er 4 ongeveer dezelfde vachten geleverd konden worden hebben ze dit goed opgepakt en we zijn zeer tevreden over de toegestuurde vachten. Prima service!

Super snelle verzending

Ontzettend mooi vacht, en super snel verzonden. Echt heel mooi,omdat je toch snel het product wil ontvangen. Ik ben echt heel blij met het vacht...heeel mooi van kleur en superzacht. Kortom....alles goed en een dikke 10

toptop

top

Prachtige vachten, zijn absoluut naar mijn zin.

Correcte levering

Snelle levering en mooie schapenvacht

Ik heb een medicinale vacht gekocht. Heb hem al een keer gewassen want is voor m’n oude hondje. Ziet er nog prachtig uit na het wassen. En mega zacht voor z’n lijfje. Al met al helemaal top !

Tot nu toe waardeloos

Bestelling geplaatst, geld overgemaakt, nu al een dikke week niks vernomen. Niks Track & Tracecode.

Oké

Prima vacht!

Wij hebben 2 mooie schapenvachten gekocht voor in de campingstoelen. Ze waren zo mooi dat we ze even in de stoel en op de bank hadden neergelegd. Na 5 minuten waren ze door de poesjes ingenomen. Ze liggen er heerlijk op. Echt super blij zijn we met z’n allen.

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering.In mijn geval vond ik de kleur van de deken best wel afwijken. Gelukkig vond ik die kleur wel ook mooi.

Snelle service en risico boven verwachting.

Product snel in huis en boven verwachting mooi.

geweldig

Prima prijs/kwaliteitsverhouding, Keurig op tijd geleverd .prima koop

Goede kwaliteit en fantastische klantenservice

Heb een kleed gekocht, alleen de kleur paste niet bij het interieur. Het kleed zelf was prachtig. Goede kwaliteit, en retourneren ging simpel en was gratis.

Levering en kwaliteit zoals verwacht

Levering en kwaliteit zoals verwacht

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!