Top kwaliteit ! super mooie vachten !

Top kwaliteit ! super mooie vachten !

Super mooie kussens en vriendelijk personeel, behulpzaam komt afspraken na !Mooie kwaliteit.

Keurige verzending

Mooie schapen vachten Maar als je er 2 besteld,zou ik het fijn vinden Dat er echt goed gekeken wordt Dat ze van de zelfde maat zijn Nu heb ik 1 brede en een smalere en grovere vacht Dat vindt ik jammer

helemaal goed

Rendierhuid wit besteld, is heel mooi en is snel geleverd.

Heel mooie en dikke vachten.

De vachten zijn heel mooi en dik van kwaliteit. Een echte aanrader!

Kwaliteitsvachten (de ijslandse)

Ben aangenaam verrast, in die mate dat ik overweeg nog twee ijslandse vachten te bestellen, alsook zitvlakken met deze ijslandse wol.. kan het iedereen aanebevelen, topproducten !

Mooie vachten!

Mooie vachten die er prachtig uit zien, heel blij mee!

Super mooi

Kwaliteit prijs top

Deskundig en kwalitatief

Vriendelijk geholpen, snelle levering. Kwalitatief zeer goede producten. Onlangs ook een bezoek gebracht in de winkel in Bolsward. Aardige mensen, vakmanschap en hun passie in hun werk door en door zichtbaar. Prettige sfeer.

Mooie vachten en snelle levering, top!

2 bruine texelse vachten besteld voor in de campingstoelen. De volgende dag al in huis. Heerlijk warme en super mooie vachten.

super service

Super service en snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis!!!!

Goed product. Snelle levering. Wij zijn er erg blij mee!!!!

De vacht is top. Medicinaal ziet er mooi uit. Voelt goed

Telefonische informatie was prima. De levering de volgende dag.

Prima.

Een leuke ervaring, waardoor ik volgende keer weer een beroep doe op u.

Leuk persoonlijk contact en snelle levering!

Ik heb een prettige ervaring met de vachtenspecialist.nl. Na telefonisch overleg heb ik gekozen voor 2 bruine Texelse schapenvachten. De volgende dag had ik ze in huis en ze zijn prachtig. Inmiddels zijn ze in gebruik in onze kleine caravan waar ze of binnen liggen om warme voeten te krijgen of leggen we ze 's avonds in onze stoelen als we buiten zitten. Heerlijk!

Uitstekend!

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Snelle levering!

Ijslandse chair pads

Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Snelle levering en precies zoals op de foto afgebeeld was. Zeer mooi vacht

Mijn ervaring, goede prijs en levertijd en wat belangrijkste is voor mij het vel helpt zeer goed voor mijn koude voeten in bed!!!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, goed verpakt en snelle levering

Mooie vacht, blije hond

Snelle levering en mooie vacht gekregen voor onze hond. Was even wennen voor haar, maar inmiddels snurkt ze lekker weg op haar zachte vachtje.

Zeer snelle keurige levering

Had 2 schapenvachten besteld werden de volgende dag al afgeleverd goede kwaliteit

uitstekend

vlotte levering

Helemaal volgens verwachting

Mooie kwaliteit vachten, netjes en volgens afspraak geleverd.

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!