Plezierig ook telefonisch

Telefonisch contact was nodig ivm de kleine letters op de site. Maar verder goed geholpen. Vokgen van oakket ging goed.

prima en snelle verzending

prima en snelle verzending

Geweldige vacht en snelle service

Na bestellen binnen 48 uur de vacht in huis. Heel fijn dat er meerdere maten zijn om te bestellen. Top service

Vlugge en correcte bediening

Zie hiervoor

top

kort en bondig een top winkel. de snelheid is echt ongewoon snel. bestelde in het weekend en op dinsdag stond de postbode op de stoep.

Goede kwaliteit, blij mee!

Perfecte service

Goed kwaliteit

Prima geregeld , snel in huis

Misschien optie aanbieden voor cadeaupapier? Een doos geeft niet zo leuk !!

Snelle levering, product ziet er uit als op plaatje! Voldoet helemaal aan de verwachting, goede prijs kwaliteit verhouding

Gewoon goed

Fgf

Niet tevreden

Bestelde 2 vachten enkele maanden geleden. Bestelde nadien 2 dezelfde vachten en kreeg een code voor korting. Bestelde vorige week weer 2 dezelfde vellen en vroeg code voor deze bestelling....geen antwoord gekregen, dan maar besteld zonder korting. Vroeg tevens de gegevens van vorige bestellingen om de juiste vellen, maar ze vonden de facturen niet terug

super

mooie en snelle levering

Hele mooie vachten voor op mijn eetkamer stoelen. Snelle levering!

Mooie goede schapen vacht!

Snelle levering en super kwaliteit!

Ik zou zo weer bestellen bij dit adres!

Perfect!!!!

Prima product, snelle levering.

Ondanks dat het kussen niet op voorraad leek te zijn, toch een zeer snelle levering. Bovendien is het een mooie kwaliteit

Snel, prachtige mooie producten

Super mooie kwalitatieve producten. Producten zijn wat er staat te leze online. Schitterende kwaliteit. Blij mee. Het houd mij voor het eerst echt warm in de rolstoel.

Prachtig heel blij mee

Wat ik besteld heb, is prachtig en prima bezorgd

Top!!

Prima gegaan

Goede kwaliteit, snelle bezorging

Zie hierboven

Mooie vachten, super snelle levering

De kruikenhoes wordt niet warm

De service is perfect, echter de kruikenhoesvacht wordt niet warm nadat de kruik gevuld is met kokend water. Kat in de zak gekocht??

Prima service.

Levering. Mail- en telefooncontacten, TOP.

Snelle levering, netjes verpakt, prachtige kwaliteit vacht!

Mooie schapenvellen en perfecte levering

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!