Correcte en stipte levering - topkwaliteit!

Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Echt klantgerichte aanpak

Snelle actie en snelle levering Zeer klantgericht Vriendelijk zowel bij telefonisch als mailcontact Ben zeer tevreden en beveel de vachten specialist aan!

Prachtige fris ruikende vachten!!!

Prachtig, in een woord. Geen woorden voor. Elders veel te duur, je hoeft echt nergens anders te zoeken met mooie praatjes. Deze zijn geweldig ik heb er twee spijt dat ik direct niet meer heb gekocht! Een 10

Komen de afspraken snel en met een mooi product, na

Keurig!

Goede levering en is perfect

Via de website vacht gekozen, via de webwinkel besteld, betaald en de volgende dag was hij in huis. Mooie kwaliteit.

Super snelle en correcte service. Top!

mooie vacht

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Prachtige vachten en supersnelle levering

Prachtige vachten; supermacht, mooie kleur en lekker groot. Levering was super snel. Aanrader!

Uitstekend!

Snel geleverd zelfs tijdens de feestdag en een erg mooi vacht!

zeer mooi

zeer mooi misschien een andere vervoerder zoeken want mijn adres konden ze niet vinden??? adres onbekend. na een heleboel telefoontjes vachtje toch terecht gekomen en in goede staat

Snelle en correcte afhandeling

perfect

snel

Mooi op tijd geleverd.Hele mooie vacht!

Netjes geleverd zonder plastic!

Mooie vachten, heerlijk zacht en voor goeie prijs

Bezorging was uitstekend, supersnel ook!

Ik heb een lamswollen stuurhoes besteld, van Van Buren uit Bolsward. Dat werd snel geleverd en het is een pracht ding! Blij mee!

Erg goed!

Een duidelijke website, zeer snelle levering en een prachtig product!

Prachtige en super zachte schapenvachten

Snelle levering. Helemaal zoals op de foto. Super tevreden met deze aankoop. Inderdaad de perfecte schapenvacht.

De vacht was op de site anders van kleur dan in het echt

prima product.

de bezorging was inderdaad minder zoals gewaarschuwd. Het kwam er op neer dat ik 50 kilometer moest rijden naar een afhaal punt, Gezien de omstandigheden ivm corona zal ik hier maar niet te zwaar aan tillen. Had wel beter geweest als ik direct had geweten dat er geen bezorging aan huis geleverd kon worden. Beloof geen dingen die je als onderneming niet kan waarmaken.

Super.

Gekregen wat er besteld was volgens foto op website. Telefonisch bereikbaar. Duidelijk antwoord. Levering zeer snel en verpakking netjes. Top. Dank je wel.

Wanten - Maatvoering en advies niet correct

Geachte dame /heer, vorig jaar wanten bij u gekocht. Vielen klein. Heb deze gehouden voor mij vriendin. Dit jaar na telefonisch overleg wederom besteld omdat u aan gaf dat 2020 model ruimer is. Bij ontvangst bleek dat maar precies hetzelfde is als 2019 model. Daarvan zijn de polsstukken te smal. De mouw van je jas komt in de knel. Ruimere polsstukken zouden beter zijn. Dan valt jas in want = warmer en geen gedoe met jasmouwen. Heb na wederom telefonisch conact bestelling retour gestuurd met verzoek om groter model te sturen of geld retour te sturen. Bieden zijn niet gebeurd en geen bericht gevonden.

Mooi product en sneller geleverd dan verwacht

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Super mooi schapenvacht ontvangen en super snel geleverd, Top!!!

Écht een aanrader!!!

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!