Prachtige vachten, hele goede service.

Mooie vachten, zeer goede kwaliteit, super snelle levering. Vriendelijk, goede service.

Vlotte afhandeling bestelling

Heb al eens eerder bij dit bedrijf besteld. Bestelling wordt vlot afgehandeld en is snel in huis. Compliment.

Super tevreden, mooie schapenvachten, super kwaliteit

Vachtenspecialist.nl gevonden bij Google, zondagavond mijn bestelling geplaatst. Foutje bij de betaling om MIJN laptop uitviel... maar maandag ochtend onmiddellijk recht gezet door de mensen van Vachtenspecialist. De betaling onmiddellijk uitgevoerd en nog dezelfde week de vachten ontvangen !!!! Wij zijn superfan !!!! DANKUWEL

Prachtig product, snelle levering

Super goede kwaliteit

uitstekend

Prachtige vachten en goede service.

Zeer mooie vachten en hoewel PostNL vanwege enorme drukte te laat leverde zeer goede service.

Snel en goed!!

Een prachtige , mooie stuurhoes en razendsnel geleverd!!

Heerlijk. Geweldig

Ik zou jullie zo aanprijzen T ziet er voelt geweldig Service top

Uitstekend!

Een vlotte bestelling via de website. Makkelijke afrekenomgeving. Snel verwerkt en verzonden. Hoogwaardige producten ontvangen.

Zeer correct

Alles zoals het hoort, correcte omschrijving, snelle levering. Prachtig schapenvacht. Dank je wel voor de service.

Snelle levering netjes verpakt

Blijkbaar was de vacht die ik had besteld, dubbel verkocht. Zonder even te overleggen is een andere geleverd. Het was ook een mooie, maar even een berichtje was wel netjes geweest. Wellicht had ik een andere uitgezocht. Er zat wel keurig een handgeschreven briefje als toelichting bij.

geweldig

gisteren besteld en nog geen 24 uur later in huis, ook in deze drukke dagen 4 mooie schapenhuiden gekocht mooi en goeie kwaliteit top bedrijf

Kwaliteitswens gerealiseerd

Voor onze kleindochter op zoek naar haar wens: zwarte gevoerde handschoenen met een bontrandje. Gezien, gevonden en besteld bij Vachtenspecialist. Levering conform toezegging. Kwaliteit voldeed aan wensen kleindochter. Tot een volgende bestelling

Alles op tijd ontvangen en de vachten zijn prachtig, perfect zoals omschreven!

Alles op tijd ontvangen en de vachten zijn prachtig, perfect zoals omschreven!

Voldoende

De handschoenen waren wat aan de ruime kant maar wilde ze graag snel gebruiken. Ik had een paar in maat M besteld. Op de bon staat dat er er een maat M is afgeleverd. Nu zie ik toevallig in de handschoen dat ik maat XL heb ontvangen !!

Prima!!

Supersnelle levering en hele mooie schapenvacht

prima services en snelle levering

Altijd prettig bij dit bedrijf mijn producten te bestellen. Goede kwaliteit en goede services

Mooie producten

Prima geleverd en een goed product.

Top.

Perfecte service!

Foutje in mijn huisnummer (afleveradres gemaakt). Ba niet levering een telefoontje en opgelost. Goede kwaliteit

mooi product

Goede kwaliteit en het medische lamsvel is erg mooi.

superkwaliteit en snelle levering. Top!

Er is een ruime keuze en de kwaliteit is zeer goed. Levering is de dag erna. Dus zeer snel. Zeker een aanrader

Ze hebben een prachtig vacht geleverd

Dit zijn vakmensen , voor 100% aan te bevelen, alsook correcte levering

Mooi schapenvacht ontvangen na telefonisch gesprek precies volgens verwachting

Volgende dag pakket in huis

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!