Goede service bij retour ook snel afgehandeld

Snelle verzending, top kwaliteit

Heb een medicinaal schapenvacht gekocht voor mijn 97-jarige moeder voor in haar stoel. 's Avonds besteld, de volgende dag in huis. Prima service en mijn moeder zit er lekker op een is blij.

Mooie vacht, jammer van de vouwen

Het is een mooie vacht. Alleen is het erg jammer dat door een foute manier van opsturen zitten er nu vouwen in. Ik hoop dat ze er nog uitgaan. Voor een vacht van €199 mag je toch verwachten dat ze het op een goede manier versturen. Neem een kartonrol en rol de vacht daarom en je hebt geen vouwen. Misschien iets duurder om te versturen. Service is ook belangrijk voor kwaliteit.

Fantastische service

mijn bestelling zou iets later komen dan verwacht maar de terugkoppeling hierover was uitmuntend! Uiteindelijk komt mijn bestelling morgen binnen, ruim op tijd.. ben super tevreden.

Mooi product.Snel geleverd.

Zie boven

Prima alles afgehandeld

De bestelling en de levering is zeer netjes afgehandeld.

Perfect!

Mjjn stiefvader was terminaal en woog nog maar 45 kilo en had veel last van zitten en liggen omdat hij geen vet meer had. Sinds hij die vacht had heeft hij hem overal mee naar toe genomen. Op de bank en in bed. Hij is 4 september gestorven liggend op zijn vacht.

snel en correct een mooi vacht bezorgd.

duidelijke site. goede uitleg.

Leverancier prima, vervoerder nalatig

Ze liggen inmiddels op hun plek, de prachtige alpaca plaids. Goed en netjes verpakt. Het ging mis bij de vervoerder. Bij het uitladen op het servicepunt is het pakket waarschijnlijk niet gescand. In de app bleef dagenlang "onderweg met de chauffeur" te zien. Als gevolg kon het servicepunt het pakket niet meegeven. Mijn blauwe ogen en mijn ID kaart hielpen uiteindelijk.

Geweldig mooie vachten en heel snel in huis

Geweldig.

Super Mooie Konijnenvacht !!

Ik kreeg een bestelling van een andere klant en omgekeerd zij de mijne ..... omdat op de pakbon je persoonlijke gegevens staan, heb ik zelf actie ondernomen en de vachtjes omgewisseld Een menselijk foutje .... kan gebeuren toch??

Vlotte levering

24 uur later in huis direct in gebruik en bevalt prima

Perfecte vacht met snelle levering

Een echte Texels schapenvacht op mijn bank is heus een luxe die ik mijzelf kado heb gedaan en met zo'n snelle en zorgvuldige levering, kun je al heel snel genieten.

Geweldig mooi product

Vandaag besteld en de volgende dag in huis. Ik heb uw firma naam doorgekregen van vrienden. Zelf besteld maar helaas te groot. Het is een mooi product gevormd en keurig afgewerkt. Uw naam doorgegeven aan vrienden die er 2 besteld hebben. Fam Sikkema die er zeer tevreden over zijn

Helemaal tevreden!

Mooie kwaliteit! Goed contact gehad.

Goede kwaliteit, snel geleverd

De vacht is super mooi en snel geleverd. We zijn er erg blij mee!

goed een acht+

Duidelijk goed en snel, kan niet beter op afstand. Perssonljk contact houd onze voorkeur.

Zeer mooie kwaliteit en snelle levering

Aanrader

Service top

Wat een kwaliteit mooie schapenvacht super dik en ga er zeker nog 1 kopen in het wit

je krijgt wat je verwacht

Goede service, keurig afgeleverd op de afgesproken tijd. Ben er heel blij mee. De vacht is erg mooi !

Snel geleverd en precies wat ik zocht.

Verrassende kwaliteit voor een redelijke prijs.

Goed!

Prachtige vacht en snelle levering!

Snelle levring

Leuke artikelen, snelle levering. Ik had een leren rugtas besteld. Zodra je de doos opendoet ruik je dat het echt leer is.

Heerlijke vacht mijn man lag als een koning

Ik had de vacht besteld voor het voorliggen van mijn man hij genoot ervan het lag heerlijk maar helaas na 3 nachten is mijn man overleden De vacht licht nu als sierkussen op ons bed

Snelle levering en de vacht is super mooi!

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!