Helemáál top

Heerlijke vachten voor mijn hond , alles naar wens als ik nog wat nodig heb koop ik zeker weer daar

Goede kwaliteit van de producten en snelle levering

Heb tot nu toe goede ervaringen met dit bedrijf. De website is duidelijk, evenals het bestelproces en snelle levering van het artikel,

Precies wat ik bestelde, helemaal naar verwachting en vlot geleverd!

Prima verlopen. Eerste x was het niet de goede kleur voor mij. Heb het teruggestuurd en na terug storten van mijn geld ,opnieuw de goede kleur besteld.

Hele mooie en zachte vacht!

Ben er erg blij mee en de kleur is precies als het voorbeeld. Na bestelling had ik de vacht de volgende dag al. Top!

Goeie service

Goede kwaliteit

Correct

Snel geleverd, goedeen mooie kwaliteit, inclusief handleiding onderhoud

mooie kwaliteit vachten en super snel geleverd

Via de site kom je makkelijk tot een keuze al is er wel heel veel mogelijk. Op site ook veel goede tips over onderhoud etc. Na het bestellen en keurige bevestiging en snel en goed verpakt geleverd. Wanneer ik weer iets nodig heb weet ik jullie te vinden

Goede kwaliteit, goed verpakt en snelle levering. Passen perfect op de stoelen van onze camper.

Vachtkruik

Heerlijke warme mooie kruik, fijn voor bv. achter je rug lekker op de bank!

Mooie vacht. Snelle levering. Goede onderhoud tips.

Super goed

snelle duidelijke service kwaliteit minder dan verwacht

Ik heb 4 chairpads gekocht Bij het uitpakken viel er al haren uit en bij een beetje uitkloppen nog meer. Een zitting is van restjes aan elkaar genaaid. Jammer want verder bevallen ze wel. Hoop dat ze niet verder 'uitvallen'. Later bleek gelukkig dat de ‘haaruitval ‘ alleen aan het begin was! Ben blij met mijn aanschaf . De vachtenspecialist had ook aangeboden om ze te ruilen Maar dat vond ik veel te veel gedoe

Super mooie vachten

Snel geleverd en echt hele mooie kwaliteit

Supersnelle service , mooie vacht, snellen levering

Zie boven

Groot genoeg.

goede en snelle levering

Jammer dat DHL niet op de afgesproken dag kwam leveren maar 2 dagen later wegens verkeerde sortering.

Kwaliteit is goed en snelle afhandeling

geweldige service en product

dag na bestelling geleverd en tevreden m.v.g.

Mooie vachten, vlotte levering.

Overzichtelijke site, vlotte levering van mooie vachten en meteen handige verzorgingshandleiding bijgesloten. Geen (onnodig) plastic als verpakking.

Aanrader

Zeer degelijke service en kwaliteit. Vannacht niet wakker geworden van pijn door de medicinale vacht.

postief!

De vachten die ik ontvangen heb kloppen met de bestelling die ik gedaan heb.Handige beschrijving bijgeleverd.

Vlotte en tijdige levering

Vlotte en tijdige levering

Specialist voor vachten!

Overzichtelijke website. Goede sortering en op voorraad. Goede prijs en snel geleverd. Ik gebruik het lamsvacht als onderleg voor mijn motorzadel. Het zit heerlijk en krijg nu geen pijn meer aan mijn zitvlak, ook niet na lange motortochten van >500km. Zeer tevreden

uitstekende service

Vlak voor Kerst een bestelling geplaatst. Binnen 24 uur geleverd. Lammy herenhandschoenen waren vakkundig verpakt en bevallen prima. Info op de website is goed.

Ouderwets goede service

Zeer fijn bedrijf, helder in communicatie en maken met hun goede dienstverlening dat je je als klant geen nummer voelt.

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!