Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering Mooie verzorgde vachten Goed retourbeleid

Pluspunten

Vriendelijk en vlot te woord gestaan Uitstekende kwaliteit Nu al 2e vachtje besteld, super!!

Pluspunten

Alles klopt en ging vlot dus top!

Pluspunten

Makkelijk bestellen prima bestel overzicht snel besteld prachtige IJslandse vacht zeer tevreden

Zou het niet weten

Pluspunten

Vriendelijke telefonische service. Kwalitatief hoogstaande producten. Prachtige vachten en huiden !!!

Pluspunten

Mooie producten

Ik was verbaasd dat vacht gewoon in doos zat zonder bescherming/verpakking eromheen... doen jullie dit altijd zo?

Pluspunten

Heerlijk product!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zaten wel veel vouwen in vacht...misschien andere manier van verpakken, bijv oprollen in plaats van opvouwen

Pluspunten

Eerlijk commercieel bedrijf met kwaliteitsproducten.

Een ietwat laattijdige levering.

Pluspunten

Snel en keurig geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik kreeg het bestelde product de volgende werkdag al binnen

het kussen zat los in de doos, iets van extra bescherming zou wel wenselijk zijn (pakket kan nat worden, dan is het kussen ook meteen nat)

Pluspunten

Mooie maat, kwaliteit, snel en. Correct

Pluspunten

- Mooie soepele vacht ontvangen, prachtig verwerkt. Geen rafels, beschadigingen of harde plekken. - Aanvullende info op de site mbt de producten en bewerking. - Persoonlijke touch bij de verwerking en afhandeling van de bestelling. Heel prettig om zaken mee te doen.

Pluspunten

Info, website, tefonische bereikbaarheid en service! En snelheid verzending alsof de schapen staan te dringen...

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Kloppen de opgegeven maatvoering wel altijd?

Pluspunten

Vacht besteld voor mijn hond, een Franse Bulldog van 10 jaar. Volgende dag netjes bezorgd in een kartonnen doos. Vacht ziet er prachtig uit en de hond slaapt er heerlijk op....beter gezegd; hij komt er niet meer van af. Vacht is geel/wit van kleur en het valt mij mee dat hij schoon blijft en niet ruikt na een week. P.s. omdat dit een vacht voor de hond betreft stond erbij vermeld dat het kale plekjes e.d. kan bevatten, echter de vacht ziet er tiptop uit.

Geen, alles prima verlopen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

vriendelijk

ik heb een vacht besteld voor hondenmand. "een schapenvacht met kleine beschadigingen zoals kale plekjes". De vacht was behoorlijk kaal en vuil en ongekamd. Zeer teleurstellend en niet de prijs waard.

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie.

Pluspunten

Snelle levering! Mooi product

Pluspunten

Geweldige service, snelle levering en persoonlijke touche

Pluspunten

Voor zover ik nu kan beoordelen prima

Nee

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!