Pluspunten

Ik kreeg snel antwoord op een email vraag,voorafgaand aan de bestelling. Na het plaatsen van de bestelling werd ook snel gereageerd op de status van de voorraad. En werd de zending die na 16 uur nog werd verwerkt alsnog de volgende dag bezorgd.

Helaas was de voorraadstatus niet goed bijgewerkt, waardoor ik een vacht heb gekocht, wat niet meer op voorraad was omdat het de dag ervoor in de winkel werd verkocht. Dat was jammer. Desondanks werd wel diezelfde middag contact met me opgenomen hierover en gelukkig was er nog een andere aanwezig in de kleuren die we wilden.

Pluspunten

snelle levering en duidelijke website

Pluspunten

vlot geleverd en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle, nette levering. Product op voorraad. Helemaal niks op aan te merken!!

Pluspunten

Vlotte afhandeling. mooi produkt. Donderdagnamiddag rond 14.30 besteld, vrijdagmorgen om 8.45 geleverd

Pluspunten

Snelle levering Goede service

Mijn schapenvacht zou zwart/wit zijn en het is zwart/bruin, dit vond ik wel jammer

Pluspunten

goede website, goed ingepakt verstuurd, vacht van zeer goede kwaliteit, was echt verrast hoe mooi hij was, vond alles netjes, snel en goed verzorgt.

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Goede website

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het is geen echt schapenwol, wat wel wordt vermeld

Echte schapenwol gebruiken

Pluspunten

vriendelijke bediening

niet heel presentatief omgeving en gebouw

Pluspunten

Snelle levering op afspraak. Prima kwaliteit vachten.

Pluspunten

Heldere website, snelle service

Pluspunten

Snelle levering, goed materiaal en zeer betrouwbaar.

Pluspunten

Mooie vacht en een zeer snelle levering.

Pluspunten

Alles prima verlopen, kwaliteit erg goed, precies wat ik op de foto uitgezocht heb opgestuurd gekregen, keus is voldoende. Als ik ooit nog eens wat wil hebben op dit gebied zal ik er zeker weer gebruik van maken, en het bij andere aanbevelen.

Pluspunten

Snelle afhandeling!

Pluspunten

Alleen maar positief. Super snelle levering en de vacht is boven verwachting. Mooi en stijlvol. Volgende vacht zou ik zeker weer hier bestellen.

Pluspunten

Keurig geregeld en snel

Pluspunten

snel geleverd mooi product

prijs?

Pluspunten

Snel, nette afhandeling

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!