Prachtig sierraad, werd snel en verzekerd verstuurd

Bij Treasure Juwelier heb ik een 14-karaats gouden Figaro armband gekocht. Ik ben erg blij met het sierraad en de service. Als extraatje hadden ze het in een leuke cadeauverpakking verpakt.

Excellent product and attention

The product was received in time and the received attention was excellent. I recommend it and will buy again

Zeer correct en vlot

Vlot, correcte prijzen en vlotte bestelling met beveiliging

Mijn man wilde graag een gouden ketting met een kruisje. In de reguliere juweliers in mijn stad kon ik niets leuks vinden, dus op de gok bij Treasure besteld. De ketting en het kruisje waren precies zoals afgebeeld op de foto's, mijn man was er blij mee!

Snelle bezorging. Netjes verpakt.

Zie bovenstaande

Prima , mooie ring

Veel keus

veel keus en goed geholpen, verzending per post NL naar afleverpunt ging ook goed

Mooie sieraden

Enorme keus uit verschillende sieraden en snelle bezorging. Ben erg blij met mijn oorbellen en zal zeker nog een keer hier iets bestellen.

Goud

Mooi goud hangertje besteld en super snel binnen. Top geregeld

Snel en netjes

Goede en snelle service.Top!

Ruime keuze en prima levering

Ik zocht een speciale en niet te kostbare hanger voor mijn vrouw t.g.v. onze 58ste huwelijksdag. Vond bij Treasure een ruime keuze.

Heel tevreden

De ring, de prachtige verpakking en de snelheid waarmee het juweel verzonden werd, zijn alledrie tip top. Ik ben erg tevreden over Treasure and zou hier zeker weer een aankoop doen.

Product prima, verzending niet.

De horloge was prima. Spijtig genoeg laat post.nl het afweten. We leveren tussen x en x. Je zit thuis te wachten en er daagt niemand op. Niemand heeft aangebeld. Toch is het product in een afhaalpunt geleverd rond hetzelfde uur. Mijn conclusie kan enkel zijn dat postnl het makkelijker vindt om een hoop pakjes in een afhaalpunt binnen te gooien ipv thuis af te leveren zoals gevraagd en beloofd.

Uitstekende service!

Of je nu online besteld of fysiek in de winkel, je wordt altijd super geholpen. Mooie sieraden voor een mooie prijs.

Top service!

Ik heb een mooie sporthorloge aangekocht bij treasure juwelier met een persoonlijke ingravering. Goede prijs en snelle service.

Super mooi product, geweldige service!

Bestellen en afleveren allemaal prima. Ik bestelde een pandorra bedel .

Op de foto leek de bedel uit een draad gemaakte te zijn , in werkelijkheid waren het er twee. Op de foto leek de draad veel dikker dan in werkelijkheid.

Aangename ervaring!

Goede service, vriendelijke medewerkers en product ontzettend goed verzorgd. Ik ben erg blij met de satijnen armbanden! Zeker een aanrader.

Prima product

Prettig en snel

Helemaal top!

Hele mooie armband ontvangen om cadeau te geven aan mijn man. Snel verzonden, goede prijs en leuk verpakt. Ik raad Trasure Juwelier zeker aan!

Betrouwbaar

Mooie gouden oorbellen ontvangen, binnen de voorgestelde levertermijn. Blij met mijn aankoop!

Gouden graveerplaatje laten maken met tekst. Geweldig mooi geworden en razendsnel geleverd. Top!!

Mooi product, snelle levering, goede kwaliteit prijs verhouding

Toen ik de bestelling had geplaatst kreeg twijfels door alle recensies die niet altijd even positief waren. Ik heb telefonisch contact gehad over mijn bestelling, werd zeer vriendelijk geholpen. De bestelling was er binnen 2 dagen. De oorbellen waar mooi ingepakt met geschreven boodschap bij het pakketje. Zeer attend. Oorbellen zijn in verhouding met andere juweliers goed geprijsd. Kortom zeer goede ervaring.

Wat een geweldig service!

Horloge besteldt via de webshop.Toch even kontakt opgenomen met een winkel,vind ik persoonlijk wel zo fijn.Ik wilde een horloge bestellen met inscriptie, en moest op kort termijn bij mij thuis zijn. Hup ,na de bestelling ,volgdag in huis!! Geweldig lief briefje erbij,en ontzettend mooi ingepakt.Nog belangrijker ,horloge is prachtig, en inscriptie net zo !! Bedankt ,ik zal een regelmatige klant zijn,na deze eerste aankoop!! Ik heb mijn ervaring al gedeeld met vrienden, dusssss er komen wat bestellingen! Vr gr Karin uit Alkmaar

Heel goede ervaring gehad met Treasure juwelier..heel snel gereageerd en heb me levering ook snel ontvangn

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!