Mijn bestelling werd na een dag keurig bezorgd. Pakje mooi ingepakt en de rekening toegevoegd. En de beste wensen. Ik ben zeer tevreden.

TOP service!!!

Ik had gebeld omdat ik even twijfelde of ik wel het juiste had besteld. Ben super goed en ontzettend vriendelijk geholpen. Armband was ook prachtig verpakt binnen gekomen en ik hoefde gewoon niks meer te doen. Het was ook van zeer goede kwaliteit. Kortom, super blij met jullie. Op naar nog vele bestellingen. Groetjes, Ratna Debipersad

Snelle levering- Top product

Snelle levering- Top product Garmin venu 4 met lederen band.

Goede service en snel verstuurd. Jammer van PostNL dat ik lang moest wachten voordat het afgeleverd werd.

Snel verstuurd. Mooie sieraden, kwaliteit goed. Een van mijn oorbellen sluit al bij 1e keer indoen niet goed. Dat heb ik niet gemeld want het sluit wel, ik moet het wel enkele keren proberen voordat het klikt. Ik vind dat een sluiting van een sieraad gecontroleerd moet worden vóór verzending.

Top product, snel geleverd

Mooi goed armbandje

Mooie collectie, goede service en snelle levering

Er is een ruime keuze uit de collectie. De service is goed, als een item niet op voorraad is wordt er telefonisch contact opgenomen. De levering is snel. En het is prachtig ingepakt.

Mooi verpakt en op tijd thuis

Horloge voldoet aan de verwachting , correcte brief erbij , toppie

Snel en goed

Mooie kwaliteits sieraden

Heb eerst een paar oorknopjes online gekocht. In goede orde en vrij snel ontvangen. Heb een tweede bestelling gedaan (ring). Ben benieuwd ... hoop natuurlijk op dezekfde ercaring als bij m'n eerste bestelling.

Prachtig dingens daar

Horloge

Heel netjes en mooi ingepakte kado

Helaas was mijn bestelling gejat ( doos opengemaakt en een verfborstel in de doos gestoken en terug dicht getaped ) - onmiddellijk contact opgenomen met de winkel waarna ik een zeer vriendelijke dame aan de lijn kreeg die onmiddellijk in actie schoot. Amper 24 uur later was er al een nieuwe levering onderweg. Bestelling toegekomen bleek deze nog mooi in cadeau verpakking ingepakt ook! Zeer aangenaam verrast van de service en snelle afhandeling! Ik kan deze dan ook aan iedereen aanraden!

Reliable shop

Very satisfied with the service.

Tevreden met aankoop

Ik heb er voor mijn vrouw een gouden ketting gekocht. Uitgebreid assortiment en nette prijzen en direct mooi verpakt. Ook zijn er interessante kortingsacties en dat is in deze dure tijden natuurlijk altijd welkom.

Mooie oorbellen besteld en deze zijn echt prachtig. Snelle levering en de oorbellen waren ook nog heel mooie als cadeautje ingepakt. Ik ben heel blij met deze oorbellen en bedankt voor het mooie inpakken.

helemaal top

Mooie armband en sluiting is goed.

Zoekende naar een mooie zilveren ring van Zinzi, kwam ik bij Treasure juwelier uit. Ik vond niet alleen een zilveren ring van Zinzi, maar ook een paar mooie zilveren oorbellen van de juwelier zelf. Van moment van bestellen tot het afgeleverd krijgen; je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces. Waren zowel de ring als de oorbellen ingepakt, dus het voelde enorm als het uitpakken van een paar mooie cadeautjes.

Super goed advies

Vriendelijk personeel en goed advies

Bestelling volgende dag al ontvangen. Heel mooi en netjes ingepakt.

Mooi

Goeie service en het ziet er super mooi uit erg blij mee

Geweldige site

Snelle levering, betaalbare artikelen, leuke kortingen. Mooie sieraden

Super Service

Ik ben tevreden.

Alles netjes verpakt en in de afgesproken tijd afgeleverd. De klantenservice is top!

Horloge besteld, snel verzonden en goed binnengekomen.

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!