Mooie collectie, fijn ingepakt tijdig bezorgd.

Na een uitgebreide zoekactie over het net bij deze juwelier terecht gekomen. Vond wat ik zocht met een mooie korting als nieuwe klant. De bezorging was niet de volgende dag maar wel in een mooie geschenkverpakking. Mijn vrouw was erg blij met deze ketting.

A pleasure

Repeating customer. Like always, a pleasure to do business with you.

Goede webshop met mooie spullen, heel blij met mn Garmin Tactix!

Na lang zoeken een prachtig sport horloge gekocht bij Treasure. Het horloge is supersnel en zorgvuldig geleverd. Toen ik de doos openmaakte zag ik tot mijn verbazing dat hij heel mooi ingepakt was. Dit alles maakte het een extra feestelijke ervaring. Kortom mooie spullen en super service daarom 5 sterren! Ik zal zeker overwegen om hier nogmaals wat te bestellen.

Geweldige service en klantvriendelijkheid

Super service en klantvriendelijk een dikke pluim. Zo'n goed gevoel heb je tegenwoordig niet snel bij een juwelier die ook via internet werkt.

Vriendelijk!

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Reageren snel op vragen. Erg blij met mijn aankoop!

Super mooi horloge!

Super mooi Garmin Fenix horloge gekocht bij Treasure Juwelier! Levertijd zou ongeveer vijf weken zijn, maar al ontvangen na drie dagen. Ben er erg content mee.

Snelle bestelling met goede service

Speciaal cadeau besteld voor een kennis en ik kwam hier op deze site uit en het is me goed bevallen. Ruime keuze, snelle levering en ze hadden het cadeau prachtig verpakt! Top! Erg tevreden!

Artikel is heel mooi en werd snel geleverd

Snel en goed geleverd

alles snel en keurig afgeleverd.

Snelle en mooie levering

Telefonisch contact gehad en zeer net te woord gestaan. De produkten zijn snel en in een mooie verpakking geleverd.

Mooi product, mooie verpakt en snel verzonden!

Na lang zoeken bij Treasure Juwelier het juiste armbandje gevonden. Werd heel mooi ingepakt en snel verzonden. Tevens kwam het met een echtheids-certificaat. Ik kom hier zeker terug.

Snelle en verzorgde levering met duidelijke communicatie

Treasure juwelier heeft een mooi aanbod. Na mijn bestelling kreeg ik onmiddellijk een bevestiging. Ook de levering verliep vlot met ook daarbij duidelijke communicatie over de status van de verzending. Mijn bestelling was zeer degelijk verpakt waardoor transportschade bijna onmogelijk was. Ik had dus een top ervaring!

Goed advies Leuke verpakt

Tevreden en goede ervaringen

Optijd verzonden, keurig verpakt met een persoonlijke noot

Fijne klantenservice

Groot aanbod en een fijne klantenservice. Ik heb meerdere vragen gesteld over producten en ik kreeg elke keer een uitgebreid en vriendelijk antwoord terug. Verzending was snel en de verpakking erg mooi!

perfect

Advies per telefoon en keurig antwoord, daarna besteld en volgende dag in huis!

Netjes

Pakket netjes verpakt. Bij de armband zat een certificaat van echtheid. En een geschreven briefje. Altijd leuk.

Super ervaring

Netjes te woord gestaan en goed geleverd. Bedankt!

Aanrader!!

Prachtige sieraden, ruime keuze, fijne goed werkende webshop, enthousiast Treasure Team, al een aantal keer online besteld en de service is meer dan goed!! Kortom: zeer tevreden klant.

Op tijd geleverd en mooie oorbellen

De zending was goed verpakt en werd op tijd geleverd. De oorbellen zagen eruit zoals op de afbeelding, ben er heel blij mee.

Voor mijn man als cadeau een armband besteld. Snel geleverd en heel mooi ingepakt. Dankjewel!

Heel blij met het artikel.

Ik kan alleen maar zeer positief zijn!

Altijd topservice

Als ik een juweel wil, koop ik 'm graag bij Treasure omdat ik zeker weet dat het top geregeld is. Ook bij een defect handelen ze het keurig af. Bij elk bestelling een prachtig doosje, lief briefje waardoor het als een cadeautje voelt. Ik ben een trouwe klant.

Geweldig!

Duidelijke foto's waarop de afmeting goed te zien is. Mooi ingepakt en snelle levering.

Mooie, duidelijke webshop. Herenarmband van Boss is fantastisch. Snelle levering en mooi ingepakt.

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!