Filtre

Pluspunten

Snelle en correcte levering en wat wij ook zeer op prijs stelden was de persoonlijke mededeling op de factuur!

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snelle verzending en goede kwaliteit

Meer uitbreiding in armbanden

• Communicatie

Pluspunten

Snel en netjes bestelling afgehandeld. Was ook mooi ingepakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Laat van zich horen gedurende de bestelling (bij mij was het niet duidelijk of er gegraveerd werd ondanks ik het wel had aangegeven, het was daarom wel fijn om een bericht te krijgen dat jullie gingen graveren, dat was voor mij een bevestiging).

Ik heb een ashanger besteld, dat betekent dat ik iemand heb verloren. Ik dan ook om eerlijk te zijn geen behoefte om een review in te vullen. Dit is de tweede mail die ik heb gehad om jullie te beoordelen, ik vind dat nu niet erg, maar ik voel me haast gedwongen om feedback te geven op jullie service.

• Communicatie

Pluspunten

Bestelde producten werden snel geleverd.

De bestelde producten werden wel mooi verpakt, maar in een papieren doosje....dit bleef niet heel in de brievenbus. Jammer. Als tip geef ik mee om sieraden mooi te verpakken in een hard (kunststof) doosje.

Pluspunten

Ik heb een bedeltje besteld, deze was zorgvuldig en goed beschermd verpakt. Omdat het een cadeautje was, was het ook nog in een leuke cadeauverpakking gedaan. Op het formulier erbij stond nog een persoonlijk berichtje, wat zeker iets extra's toevoegt aan je bestelling!

Geen, communicatie was goed, verzending was goed, persoonlijke aandacht was goed, ook al is het via internet besteld. Top!

Pluspunten

1e maal besteld...Super service, persoonlijk berichtje en top kwaliteit! Vriendin was super blij met haar cadeau!

Vooral zo doorgaan

• Communicatie

Pluspunten

Mooi dat je het tijdvak van bezorging zelf kunt opgeven. Het bestelde horloge was leuk verpakt en fraai gegraveerd wat goed in de smaak is gevallen bij mijn vriendin. Kortom: zeer tevreden!

• Communicatie

Pluspunten

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Treasure Juwelier. Snelle levering volgens afspraak, goede verpakking, Producten naar volle tevredenheid en mooi als cadeau verpakt. Er wordt snel op de vragen per mail gereageerd. Ik ben zeer tevreden.

• Communicatie

Pluspunten

Goede service, goede levertijd en uiteraard zeer tevreden over het product.

Pluspunten

Snelle levering en gunstige prijzen. Keurig nette behandeling van mijn order.

• Communicatie

Pluspunten

levering snel, goed verpakt, en zelfs de nummers op de zakjes gezet van welke er al besteld zijn.

geen

Pluspunten

Simpel snel duidelijk en behulpzaam

• Communicatie

Pluspunten

quick shipping and beautiful charm

Pluspunten

persoonlijke benadering klant

geen

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke webshop en gemakkelijk overzicht wanneer je het pakket kan verwachten. Of ophalen bij de Jumbo, helemaal makkelijk

Geen idee

• Communicatie

Pluspunten

- Overzichtelijke website en met een goed en uitgebreid aanbod. - Snelle en goede levering. - Snelle reactie op vraag over het te leveren product via e-mail. Nette, vriendelijke en duidelijke reactie. - Officieel Swarovski certificaat en verpakking, en daarbij ook nog een mooei echte inpak-verpakking daaromheen met een geschreven tekst. - Kwaliteit product!!! Helemaal prima! M'n vriendin vond het cadeau fantastisch!

Misschien in de toekomst (ook) levering aanbieden via pakketpost ipv brievenbus. Sieraden zijn toch snel prijzig om in de brievenbus af te leveren.

• Communicatie

Pluspunten

Erg snelle levering en super fijn dat ik kan zien en aangeven wanneer het binnenkomt.

• Communicatie

Pluspunten

goede communicatie

levering kan sneller

• Communicatie

Pluspunten

Je wordt, via de mail, goed op de hoogte gehouden over de aankoop, het verzenden van je bestelling. Ik ben dik tevreden met mijn aankoop.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop, persoonlijk, mooi ingepakt

Foto's van producten op de site

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER