Filtre

heb een goede ervaring gehad met de klantenservice met betrekking tot mijn bestelling, er is snel gereageerd en ben blij met de ketting die ik heb gekocht, ben tevreden.

Uitstekende service!

Werd heel fijn geholpen nadat eerste product niet op voorraad was.

Snel en correct

Was snel besteld maar ook zeer snel geleverd in een nette verpakking. Kant en klaar om weg te geven

Goede kwaliteit en fijne medewerkers.

Product op het allerlaatste moment nog kunnen ruilen terwijl het al aangemeld was bij de pakketdienst.

Verrassend goed

Vriendelijk en zeer goede service. De pakjes waren schattig als cadeautje verpakt en genummerd. Briefje erbij waarop stond wat in elk pakje zat.

Het pakketje was snel bezorgd en van goede kwaliteit

Dat was eigenlijk het wel

Het pakketje kwam heel mooi verpakt binnen. De oorbelletjes waren voor mijn dochter. Ze is er super blij mee en ze staan haar super mooi!! Ik zal er zeker wel vaker bestellen!!

Goede prijs, snelle verzending

Snelle bezorging!

Helemaal top!

Snel, vriendelijk en kwalitatief hoogwaardig

Supper snelle levering, mooie gravering en zelfs een handgeschreven boodschap bij de bestelling. Wat een prachtig personeel. Ik kom zeker terug!

Prachtig armbandje.

Snel verzonden en heel erg mooi ingepakt. Dat was een aangename verrassing

Correct en snel!

Alles verliep super vlot!

Snelle levering, mooi verpakt en persoonlijke noot erbij

De levering was snel en de sieraad was mooi verpakt. Tevens zat er handgeschreven een persoonlijke noot bij. Wat een service! Super blij me.

Betrouwbaar adres

Komt na wat men beloofd, verzend artikel snel en uitermate correct. Mijn bestelling was van waarde maar werd ook als zodanig behandeld. Ik kreeg informatie wanneer mijn bestelling zou worden afgeleverd wat ook correct was. Kortom voor mij een betrouwbaar adres waar je ook serieuze artikelen online kunt kopen.

Kreeg pakketje thuis was kadootje voor mijn vriendin. Toen ik het uit de doos haalde was het super leuk ingepakt zonder dat ik hierna had gevraagd. Super!!

Perfect geleverd

Voor de eerste keer besteld bij treasure juwelier en alles is goed verlopen, goed op de hoogte gehouden van de verzending en het cadeautje was mooi ingepakt.

Snelle levering, ontzettend veel keus en prachtige sieraden van goede kwaliteit

Fijne juwelier en prachtige sieraden

Snelle levering super leuk ingepakt en mooi gegraveerd

ik heb mijn bestelling (een gouden kettinkje met initiaal) in een hele mooie verpakking ontvangen

Mijn gouden kettinkje met initiaal heb ik ontvangen in een mooie verpakking en ik had het snel in huis. Ik ben er heel blij mee

Mooie sieraden

Ik bestel hier regelmatig en altijd goed op de hoogte gehouden en snelle levering en beantwoorden van berichten. De service is goed en dat is belangrijk

geweldige juwelier

Hele goeie juwelier, met prachtige sieraden, goede kwaliteit, heel mooi verpakt ook. Service ook uitstekend.

Super service

Snelle levering en heel erg leuk ingepakt als extra service

Uitmuntend

Onze dochter werd 1 jaar, we hebben haar een gegraveerde armband cadeau gegeven. Bij binnenkomst zat er een leuk bericht bij het pakketje, dit maakte het heel persoonlijk en werd enorm gewaardeerd. Pakketje was smaakvol verpakt.

Geweldige service. Reageert snel

Ik beveel Treasure juwelier zeer aan. Er wordt snel en vriendelijk gereageerd op emails. Goede service met een persoonlijke noot. Het gekochte werd supermooi, sierlijk en met aandacht ingepakt. Op de begeleidende pakbon nog een persoonlijk handgeschreven lief berichtje erbij. Dit was voor mij een ontzettende leuke eerste ervaring met Treasure juweliers.

Nog NVT

Het kado dat ik kocht zal worden overhandigd op 9/10/22.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER