Mijn bestelling was vlot verzonden. Zo beloofd, vóór 17:00 bestelt en morgen was het bij me thuis, netjes in cadeau verpakking! Alleen, een antaal sticker hangertjes van horloge ontbrakken. Het is maar geen groot probleem...

Snel en goed

Snel geleverd en mooi gemaakt

Fijne service, lage prijzen en snelle levering

Inmiddels meerdere horloges en sieraden besteld bij Treasure. Ik ben zeer tevreden en zou het zeer zeker aanraden.

Gezellig en vriendelijke medewerkers.. Goede service en altijd collectie up do date Ik kom er al jaaaaaten..

Heel mooie

Heel tevreden van deze mooie ring, Heel snel geleverd en heel mooie verpakking Ga ik zeker nog bij jullie bestellen

prachtige ketting en mooie prijs

Prima !!!!

Het bestelde sieraad voldeed aan het gevraagde Werd door mijn vrouws verjaardag 19/10/2020 gewaardeerd.

Het was écht super: snel geleverd, keurig verpakt.

Erg goede ervaring. Snel na bestelling geleverd, keurig verpakt.

Prachtige ring

Prachtig cadeau, precies zoals op de foto. De kleur van de steen kwam ook goed overeen. En snelle levering, zeker een aanrader!

Perfect jewelry in gold

Pearl was average stone

Snelle levering, incl gravering.

Horloge incl. gravering besteld. Snel geleverd en de gravering is prima uitgevoerd.

Prima producten

Alles netjes geregeld goede service snel geleverd en zooooo netjes en leuk ingepakt gewoon super

Snelle verzending, super product!

Hele goede ervaring!

Bestelling vlot binnen en prachtig verpakt. Ben heel blij met de mooie kettingen!!

Een hele fijne winkel zowel online als in het Hilvertshof

Zeer klantvriendelijk, mooi assortiment en veel aandacht voor leuk de kleine extraatjes, zoals mooi ingepakt, met persoonlijke aandacht.

Onlangs een horloge besteld voor de verjaardag van mijn man. Snelle levering en superleuk ingepakt!

Gewoon goed

Mooie ring.had alleennhet idee dat de steen groter zou zijn. Wilde nl. Grote steen maar helaas

Snelle levering en mooi ingepakt.

Snelle levering en mooi ingepakt. Lage prijs.

Prima!!

Geweldige service. Mooie oorbellen

Snel en zorgvuldig geleverd

Snelle levering en leuk ingepakt

Perfecte en snelle levering! 1 kanttekening: Pakketje moet voor getekend worden, echter was deze zomaar neergezet...

Nette service

Bestelling ging makkelijk en ik werd ook nog gebeld. Mooi in kado verpakking ontvangen met persoonlijke notitie. Nog niet open gemaakt want Ik ga het kado geven.

Boven verwachting

Cadeau's waren, ondanks dat deze de goedkopere uit het assortiment zijn, super zorgvuldig en mooi ingepakt. Ook dat op de buitenkant een verwijderbaar stickertje zat dat de inhoud van het cadeau voor de gever duidelijk maakte was goed gevonden en handig.

keurig verpakt en snelle verzending

snelle afhandeling en keurig verpakt

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER