Snelle levering en zo lief berichtje erbij.

Super servive en enorm vriendelijk

Ik had een nieuw smart watch besteld wat jemmergenoeg net niet meer in stock was door de snelle reactie en de goeie opvolging heb ik in samenspraak met de winkel het sport model gekozen die de dag erna ook meteen geleverd was

Snelle levering, mooi ingepakt!

Bestellen ging gemakkelijk en werd snel bezorgd in mooie cadeauverpakking met leuk kaartje erbij.

Prima product, snel geleverd

Alles ging perfect. Klantenservice was behulpzaam toen ik een vraag had. Levering was mooi op tijd. Kado netjes ingepakt en het product met ingravering was ook helemaal goed

Snel en correct geleverd

Correcte afhandeling van mijn bestelling

2e keer dat ik iets overhaast bestel en bel dan voor info voor ik online bestel. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Er wordt met je meegedacht wanneer je uiterlijk moet bestellen zodat het op tijd binnen is en het is altijd op tijd bij mij. Klein min puntje, niet ten opzichte van TJ maar de productleverancier (swarovski). Als je zo een mooie pen koopt als gift, krijg je er geen doosje bij, dit gaat ten koste van de uitstraling van het zeer mooi door TJ ingepakte kado. Mensen weten dan al vaak wat het is. De service is zo goed net als het inpakwerk, dat ik er moeite mee om dit aan te geven. Steven

Klantvriendelijkheid super!

Een ketting voor mijn dochter besteld als kado. Keurig bericht gekregen van de bezorging. Mijn dochter was helemaal verrast hoe mooi het verpakt was, ze is er super gelukkig mee.

....

.....

uitstekend

mooi verpakt horloge

Prima op tijd geleverd en ziet er goed uit.

Snel en netjes geleverd

Mijn bestelling was de volgende dag in huis. Mooi ingepakt een feest om zo je bestelde sieraad te ontvangen.

alles prima geregeld

Alles keurig (en op tijd) geregeld

Helaas na twee weken dragen was er al een steentje uit de ring gevallen. Berichtje gestuurd en kreeg dezelfde dag via de mail bericht hoe verder te handelen. Nadat ik de ring retour had gestuurd is er telefonisch contact met mij opgenomen. Nu nog een andere ring uitzoeken. Dus ik ben zeer tevreden.

Alles naar wens

Heb een horloge besteld voor een erg goede prijs en gratis laten graveren. Kwam twee dagen later netjes en mooi gegraveerd aan. Zeker een aanrader

Prachtig sierraad met uitstekende klantenservicr

Prachtig sierraad besteld en ontvangen in mooie cadeauverpakking. Klantenservice makkelijk te bereiken en erg meewerkend en vriendelii j k.

Geweldig!

Een hanger en ketting besteld, heel leuk verpakt als cadeautje. Snelle service en leuke, persoonlijke boodschap op de bon!

Mooi product van goede kwaliteit. Leuk ingepakt en persooblijke boodschap op de bon. Helemaal happy :)

Ik had een armband besteld maar die had helaas een lange levertijd. Treasure belde mij met de vraag of aan soortgelijke armband ook voldeed en kreeg zelfs korting !.

Een topbedrijf met superservice.

Mijn eerste ervaring met Treasure heeft volledig voldaan aan mijn verwachtingen. Makkelijke en toegankelijke webwinkel, klantvriendelijke medewerkers en een levering volgens afspraak.

Zeer tevreden over mijn bestelling

Mijn bestelling was snel binnen. Het was zelfs mooi ingepakt en een persoonlijk kaartje er bij. Erg attent.

Perfecte service

Bestelling geleverd zoals verwacht: mooi ingepakt, met een certificaat van echtheid, met de factuur en binnen de afgesproken tijd (hoewel ik ook zou begrijpen dat een bestelling een paar dagen leveringstijd vraagt)

Super correct.

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Super snel delivery,ales naar my wens,schitterend cadeautje and super mooi woordjes bij geschreven bij

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER