Met zorg ingepakt. Top

Snelle en correcte levering.

Duidelijke mailberichten. Goede en snelle levering.

Kwaliteitjuweeltje en super snel geleverd

Een juweel bestellen in vertrouwen met certificaat van echtheid. Duidelijke omschrijving op de website en de volgende dag geleverd. Ik ben heel tevreden!

Personeel is vriendelijk.

Super service!

Mijn bestelling heel snel ontvangen, netjes ingepakt en zeer mooi. Top service! Wij zullen jullie in de toekomst zeker aanbevelen!

Ketting

Product werd op tijd verzonden, en voldeed aan de verwachtingen. Kwam netjes ingepakt aan.

Voortreffelijk

Voortreffelijk

Goede service vriendelijk

Topproduct

Super cadeau voor de kerst

Snelle levering en mooie verpakking

Keurig afgeleverd

Wat ik het allermooiste vond was de handgeschreven groet. Echt heel leuk en persoonlijk. Verder heel netjes ingepakt. Ga zo door en tot de volgende bestelling!!

Heel fijn om het sieraad al verpakt in mooi cadeau papier te ontvangen. En snel geleverd.

Heel snel verzonden, fijn contact en mooi ingepakt. Echt top!

Mooi product. Op tijd geleverd

Korte , maar snelle communicatie via mail. Product was snel geleverd met persoonlijk briefje.

Netjes en snel.

Het geheel was mooi ingepakt en snel geleverd.

Top snelle service

Pakje de volgende dag in huis TOP

Mooi sieraad en goede service

Snelle levering, mooi verpakt.

******

Het kettinkje was superklein

Heel prettig en dienstverlenend

Snelle levering en prachtig (zonder bijbetalen) ingepakt en voorzien van persoonlijke noot!

Een zegelring besteld, mijn eigen logo en sierletter kunnen aangeven, levering ook heel snel, helemaal tevreden ook over de communicatie, kan deze juwelier heel goed aanbevelen...top.

Snelle levering van een zeer mooi sieraad

Oorbellen als kado besteld. Levertijd sneller dan aangegeven en ook nog eens heel mooi in kado verpakking ingepakt.

Prachtig!

Deze keer bestelde ik een zilveren zegelring met inscriptie. Het duurde wat langer voor ik hem thuis had, maar hij is erg mooi!

Bestelling geheel naar mijn zin en levering prima verlopen.

Mooie armband, prima geleverd

Zeer goede ervaring Optijd geleverd leuk ingepakt

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER