Mooie producten Goede prijs/kwaliteit Klantvriendelijk
Zeer correct….. op tijd geleverd en mooi als kadootje aangekregen
Ok
Erg mooie ketting met een gouden hanger gedecoreerd met een echte pareltje, ziet echt prachtig uit! Bedankt
Super service !!
Wat een leuke en enthousiaste reactie Chris! Hartelijk dank voor je review en aanbeveling. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Dit babyarmbandje zier er geweldig uit en heel mooi verpakt.
Wat fijn dat het armbandje goed in de smaak is gevallen. Hartelijk dank voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie ketting besteld, levering was netjes de volgende dag zoals aangegeven. Tevreden klant :)
Leuk dat onze sieraden en service je zo goed zijn bevallen Annelies. Bedankt voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Ik ben heel tevreden over de snelle service en hoe ik het pakketje heb ontvangen zat het prachtig ingepakt echt een cadeautje. Ga zo door.
Wat mooi Sylvia dat je zo tevreden bent over onze service! Dank voor je review en aanbeveling. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Had the watch in stock while soldout elsewhere. Shipped fast, arrived safely!
Hi Alexander, Thank you for your review and recommendation. I am glad we could help you out! Best regards, Trea, Customer service Treasure Juwelier
Zeer mooi en goede kwaliteit! Super tevreden.
Wat fijn dat je super tevreden bent Nikitha. Daar doen we het voor! Dank voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Zeer snelle bezorging. Aankoop mooi verpakt. Zeer professioneel. Ik ben een tevreden klant. Eerste aankoop gedaan, maar zal niet de laatste keer zijn!
Hartelijk dank voor je review en aanbeveling Nermin. Erg fijn dat u zo tevreden bent over onze professionele service! We zien u graag weer eens terug. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Bestel er vaker omdat ik het vertrouw daar.
Wat fijn Karin dat je ons zo goed vertrouwt en dat je zo tevreden blijft over onze service! Dank voor je review en aanbeveling en graag weer tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Snel en verzorgd.
Mooi dat onze service je zo goed is bevallen Erik! Dank voor je review en aanbeveling. Vriendelijke groet, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
mooie ring ,en alles snel geregeld.
Wat fijn Henk dat de ring en onze service je zo goed zijn bevallen! Dank voor je review en aanbeveling. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Een warme dienstverlening omtrent een teleurstellend product. Ik heb voor mijn vrouw een ketting gekocht na de geboorte van onze zoon. Het welbekende "baargoud". Het werd verstuurd in een nette cadeauverpakking met een briefje veel plezier met het geven. Natuurlijk heel fijn en leuk. Vervolgens brak een schakel van de ketting zonder dat ze 1 keer gedragen had. Ik heb geen verstand van sieraden maar ik had wat anders verwacht bij een gouden ketting.
Beste Jannick, Jammer dat het zo is gelopen en natuurlijk mag je verwachten dat een ketting niet direct stuk gaat. Maar soms heb je pech, zoals in jouw geval. Gelukkig is er daarom garantie! Ik ben dan ook blij dat we het alsnog goed voor je hebben kunnen oplossen door een nieuwe ketting naar je te sturen. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Bestelling werd erg snel geleverd
Wat leuk Kim dat onze snelle service je zo goed is bevallen! Dank voor je review en aanbeveling. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Had voor ik bestelde telefonisch contact gehad zodoende wisten ze dat het om een cadeautje voor mijn zoon ging. Ze hadden de moeite genomen om mijn bestelling feestelijk in te pakken er zat zelfs een felicitatie bij.
Fijn dat onze service je zo goed is bevallen Rob. Hopelijk was je zoon ook blij met zijn cadeau! Dank voor je review en aanbeveling. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Leuk ingepakt, snelle service en zeer vriendelijk te woord gestaan.
Dankjewel Joke voor je review en aanbeveling! Mooi dat onze vriendelijkheid en service bij jou zo goed in de smaak zijn gevallen. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Goed bevallen en netjes op tijd
Wat fijn Gerrie dat onze verpakking en snelle service je zo goed zijn bevallen! Dank voor je review en aanbeveling. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mooi armbandje , erg leuk verpakt en een hele leuke geschreven notitie erbij.. 9x
Wat fijn Loes dat je het armbandje en onze service zo waardeert! Dank voor je review en aanbeveling. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Artikel was op tijd geleverd in een mooie verpakking. Klantenservice is ook goed en gemakkelijk te bereiken.
Leuk om te lezen Olga dat je zo blij bent met onze bereikbaarheid, verpakking en service! Dank voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
In goede orde en zeer snelle levering mooie sieraden!
Erg fijn dat ons assortiment en onze service zo goed bij je in de smaak zijn gevallen Dianne. Dank voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie kwaliteit en subtiel gegraveerd
Fijn dat het armbandje goed in de smaak is gevallen Diny! Dank voor je review en aanbeveling. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Toppie!!
Mooi dat het armbandje snel is gearriveerd Miek! Dank voor je review en aanbeveling. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Geweldig!
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.