Snelle levering en goede kwaliteit. Alles was perfect in orde. Zeker aan te raden!
Mijn moeder was heel blij met het armbandje. Levering ging goed en het was ook nog ingepakt.
Topservice
Volgende dag verzonden mooi gegraveerd en ingepakt. Top!
Beste Anja, Dankjewel voor je review! Fijn om te alles dat alles snel, mooi gegraveerd en netjes ingepakt is geleverd. We zien je graag weer terug! Geniet van het blij maken van iemand! Vriendelijke groeten, Sanne Klantenservice Treasure Juwelier
Horloge netjes ingepakt, wat je op de site kon aanvinken. Aangezien het een cadeautje was heb ik dit ook aangevinkt. Zelfde dag verzonden alhoewel dat in mijn geval niet zo snel had gehoeven. Het horlogebandje ingekort op mijn verzoek. Vriendelijk te woord gestaan aan fe telefoon. Dus alles prima.
Beste Bob, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service, de verzending en het ingekorte horlogebandje. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Veel plezier met het blij maken van iemand! Vriendelijke groeten, Sanne Klantenservice Treasure Juwelier
Alles verliep vlot , alléén bij de betaling op de website gaf hij even een foutmelding aan, dat is even schrikken , maar bleek even later dat alles goed was verlopen.
Beste Bob, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het horloge en de snelle levering. Goed dat de betaling uiteindelijk ook goed is verlopen! Veel draagplezier met je nieuwe horloge! Vriendelijke groeten, Sanne Klantenservice Treasure Juwelier
Een hele fijne ervaring, het graveerhangertje was echt mooi gegraveerd en de levertijd was prima, dus heel tevreden zal er zeker nog eens bestellen.
Beste Truus, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het graveerhangertje en de levering. We zien je graag weer terug! Veel plezier van je nieuwe aankoop! Vriendelijke groeten, Sanne Klantenservice Treasure Juwelier
Mijn bestelling was binnen twee dagen in goede orde afgeleverd. In goede en schadevrije verpakking afgeleverd volgens gemaakte afspraak.
Beste Adri, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons assortiment en de snelle, nette levering. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Geniet van je nieuwe horloge! Vriendelijke groeten, Sanne Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb een hele fijne ervaring gehad ! Prima service en vriendelijke reactie . Paula
Beste Paula, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met onze service. We zien je graag weer terug! Veel plezier met je mooie hanger! Vriendelijke groeten, Sanne Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering van een horloge dat ik online heb besteld. Mooi ingepakt geleverd met een geschreven persoonlijke boodschap erbij. Helaas werkte het horloge na een dag niet meer. Ik mocht direct langskomen in de winkel. In plaats van het horloge achterlaten om deze op te sturen naar de fabrikant (met de nodige wachttijd) kreeg ik een direct nieuw horloge uit de winkel.
Beste Martijn, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en de snelle oplossing met het horloge. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Veel draagplezier met je nieuwe Seiko! Vriendelijke groeten, Sanne Klantenservice Treasure Juwelier
Afgezien van het feit dat de winkel een product verkocht dat niet op voorraad was, heb ik geen klachten. De transactie verliep probleemloos, de service was uitstekend en de communicatie ook. Ik ben ook tevreden met het product. Ik beveel deze winkel aan
Beste Artur, Dankjewel voor je uitgebreide review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons product en onze service. We waarderen je aanbeveling enorm! Geniet van je mooie Seiko! Vriendelijke groeten, Sanne Klantenservice Treasure Juwelier
Zeer tevreden over mijn online bestelling bij de juwelier Treasure! De website was duidelijk, het bestellen ging snel en het product werd netjes en op tijd geleverd. Erg leuk ingepakt, omdat het een cadeautje was. De kwaliteit is precies zoals verwacht. Zeker een aanrader!
Beste Sibel, Dankjewel voor je fantastische review! Geweldig om te lezen dat alles naar wens was, van de bestelling tot de levering en verpakking. We zien je graag weer terug bij Treasure! We wensen de ontvanger veel draagplezier! Vriendelijke groeten, Sanne Klantenservice
Oorringen waren overeenkomstig de foto en prima naar de zin
Beste Tiny, Dankjewel voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de oorringen en de levering. Graag tot een volgende keer! Veel plezier met je nieuwe aanwinst! Vriendelijke groeten, Sanne Klantenservice Treasure Juwelier
Goede verzorging van de bestelling.
Beste Ada, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de verzorging van je bestelling. Graag tot de volgende keer! Veel draagplezier met je nieuwe oorringen! Vriendelijke groeten, Sanne Klantenservice Treasure Juwelier
Echt een top service en kwaliteit goeie site voor cadeautjes!!! <3
Beste Dilara, Dankjewel voor je mooie woorden! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en service. We helpen je graag weer bij je volgende cadeautjes! We wensen de ontvanger van het horloge veel draagplezier! Vriendelijke groeten, Sanne Klantenservice Treasure Juwelier
Een slavenarmband voor mijn kleindochter gekocht. Netjes in gepakt met een persoonlijke tekst erbij. Fijn dat je punten kunt sparen, voor een evt ander sierraad.
Beste Tonia, Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat de armband, de verpakking en het spaarprogramma zo goed bevallen. Wat een mooi cadeau voor je kleindochter, we hopen dat ze er veel plezier van heeft! Vriendelijke groeten, Sanne Klantenservice Treasure Juwelier
Geleverd wat ik kocht. Snel en goed
Beste Robert, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat alles snel en naar wens is verlopen. Veel draagplezier gewenst voor de ontvangster met de ketting! Vriendelijke groeten, Sanne Klantenservice Treasure Juwelier
De service in de winkel is top en als je online besteld, krijg je het heel mooi ingepakt thuisbezorgd. Gelukkig heb ik Treasure gevonden (-:
Beste Gaby, Dankjewel voor je mooie review! Geweldig om te lezen dat je zowel in de winkel als online zo tevreden bent. Veel draagplezier met je nieuwe ring! Vriendelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle en goede levering.
Beste Mira, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle en goede levering. Graag tot de volgende keer! Veel plezier van je nieuwe aankoop! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
bestelling werd snel en netjes ingepakt geleverd
Beste Rien, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat alles snel en netjes is geleverd. Graag tot een volgende bestelling! We wensen de ontvangster heel veel draagplezier met haar nieuwe Garmin! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
mooi product, snel geleverd en ontspannen mooi verpakt!! ga hier zeker vaker bestellen!!
Beste Patrica, Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het product en de levering. We zien je graag nog eens terug! We wensen de ontvanger van de armband veel draagplezier! Vriendelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Goede kwaliteit
Beste Annelies, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je blij bent met de oorbellen en de kwaliteit. Veel draagplezier met je nieuwe oorbellen. Vriendelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Mijn horloge Garmin Fenisx 8 is helemaal wat ik er van verwacht had en hij was nog een mooi ingepakt ook en super snel geleverd.
Beste Pascal, Geweldig om je positieve ervaring te lezen! Fantastisch dat je Garmin Fenix 8 aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent over de snelle levering en verpakking! Draag je Garmin Fenix 8 met veel plezier! Vriendelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mijn bestelling werd na een dag keurig bezorgd. Pakje mooi ingepakt en de rekening toegevoegd. En de beste wensen. Ik ben zeer tevreden.
Beste Marleen, Dankjewel voor je mooie review! Geweldig om te lezen dat alles naar wens was en je zo tevreden bent. Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Ik had gebeld omdat ik even twijfelde of ik wel het juiste had besteld. Ben super goed en ontzettend vriendelijk geholpen. Armband was ook prachtig verpakt binnen gekomen en ik hoefde gewoon niks meer te doen. Het was ook van zeer goede kwaliteit. Kortom, super blij met jullie. Op naar nog vele bestellingen. Groetjes, Ratna Debipersad
Beste Ratna, Hartelijk dank voor je enthousiaste review! Geweldig om te lezen dat je zo goed bent geholpen en blij bent met de armband en de service. We kijken uit naar je volgende bestelling! We wensen de ontvanger heel veel draagplezier! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER