Laden reviews...
693 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Las reseñas señalan experiencias positivas con entregas rápidas y embalajes cuidados. Se valora la calidad de los productos y la claridad en la comunicación. En general, el precio se percibe como razonable y confiable.
Mooie kwaliteit!
18 August 2026
Lara Van Vliet
's-Gravenhage
Beste Lara, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat je tevreden bent over de mooie kwaliteit en de snelle levering. Veel draagplezier met je aankoop!
Klantenservice Treasure Juwelier
Webshop en realiteit komt echt overeen, mooi sieraad voor een betaalbare prijs.
17 August 2026
Mirjam
Spijk
Beste Mirjam, Wat leuk om je reactie te lezen! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en dat het sieraad helemaal aan je verwachtingen voldoet. Veel draagplezier met je mooie hanger!
Klantenservice Treasure Juwelier
Snel geleverd en netjes ingepakt
Toos
Posterholt
Beste Toos, Dankjewel voor je fijne beoordeling!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en de verzorgde verpakking. Veel draagplezier met je mooie armband!
Klantenservice Treasure Juwelier
Een goede product omschrijving en een redelijke prijs. En goede service en als extra product in cadeauverpakking.
John
Purmerend
Beste John, Dankjewel voor je reactie! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de productomschrijving, de prijs en onze service. Fijn dat ook de cadeauverpakking in de smaak viel. Veel draagplezier met je nieuwe ketting!
Klantenservice Treasure Juwelier
Redelijke prijzen en snelle bezorging
Petra
Oudheusden
Beste Petra, Bedankt voor je positieve feedback! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service, de prijzen en de snelle bezorging. Veel draagplezier met je nieuwe armband!
Klantenservice Treasure Juwelier
Heel mooi armbandje gekocht voor mijn pasgeboren nichtje. Een prachtig en persoonlijk cadeautje! Wat me extra verraste, was het persoonlijke berichtje op de factuur. Echt ontzettend attent! "Veel plezier met geven!" Soms zijn het de kleine dingen die het verschil maken.
Nikola
Arnhem
Beste Nikola, Bedankt voor je lieve woorden! Fijn dat ook het persoonlijke berichtje op de factuur werd gewaardeerd. We wensen je nichtje heel veel draagplezier met haar mooie armbandje!
Klantenservice Treasure Juwelier
Zeer mooi gouden baby armband goede kwaliteit echt een aanrader
Wim Schaap
Nijkerkerveen
Beste Wim, Dankjewel voor je enthousiaste reactie! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van het gouden babyarmbandje. We wensen de kleine heel veel draagplezier met het mooie armbandje!
Carina
Almere
Beste Carina, Bedankt voor je positieve reactie! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze snelle verzending. Veel draagplezier met je nieuwe hanger!
Klantenservice Treasure Juwelier
product was makkelijk te bestellen, snel geleverd, ondanks aanpassing
roland
Den Haag
Beste Roland, Dankjewel voor je review! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het bestelgemak en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop!
Stijn
Borg
Beste Stijn, Wat fijn om dit te lezen, dankjewel! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de verzorgde verpakking. Veel draagplezier met je nieuwe horloge!
Klantenservice Treasure Juwelier
De eerste keer dat ik online een dergelijk product heb aangeschaft, maar alles was prima verzorgd en op tijd ontvangen.
Adri
Vlaardingen
Beste Adri, Dankjewel voor je fijne woorden! Wat fijn om te lezen dat je eerste online bestelling goed is bevallen en alles netjes en op tijd is aangekomen. We wensen de ontvangster veel draagplezier met haar nieuwe armband!
Klantenservice Treasure Juwelier
Gouden armband (21 cm) kwam na een paar dagen keurig verpakt aan. Toen bleek dat de armband toch te lang was, gelijk contact opgenomen waar heel begrip vol op gereageerd werd. Advies was om toch even langs te komen in Hilversum. Daar werden we op de meest goede wijze geholpen en een passende armband uit dezelfde collectie aangeboden. Kortom zeker een bedrijf waar we meer cadeau's zullen aanschaffen.
Ton
Hindeloopen
Beste Ton, Dankjewel voor je positieve feedback! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat we je in de winkel goed hebben kunnen helpen. We wensen de ontvangster veel draagplezier met haar nieuwe armband en graag tot een volgende keer!
Klantenservice Treasure Juwelier
Een kinder armbandje met naam besteld. Mooie kwaliteit, mooi gegraveerd en heel mooi verpakt. Echt een kadootje. Snelle en correcte levering.
sa
Nieuwdorp
Beste Saskia, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het babyarmbandje, de gravure, de mooie verpakking en de snelle levering. We wensen de ontvangster heel veel draagplezier met het mooie armbandje!
Klantenservice Treasure Juwelier
Purchased Citizen Zenshin 60 for a bang offer. Watch was dispatched on the same day and arrived the next day. Great service from Treasure Juwelier
Dominic Joseph
Rotterdam
Dear Dominic, Thank you for your wonderful review! We’re delighted to read that you’re happy with your watch and our fast service.
We hope you enjoy wearing your new watch!
Kind regards, Yvonne
Customer Service Treasure Juwelier
Ik ben goed en persoonlijk geholpen.
Tess
Sint Pancras
Beste Tess, Dankjewel voor je positieve feedback! Wat fijn om te lezen dat je goed en persoonlijk bent geholpen. Heel veel draagplezier met je medaillonhanger!
Klantenservice Treasure Juwelier
In plaats van een reparatie heb ik gekozen voor een nieuwe iets goedkopere band die zeer snel werd geleverd en ook het geld had ik per direct retour.
13 August 2026
Tjitske
Den Haag
Beste Tjitske, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze klantenservice, de snelle afhandeling en de geboden oplossing. Heel veel draagplezier met je nieuwe enkelband!
Klantenservice Treasure Juwelier
Mooi ingepakt, snel geleverd en een attent briefje erbij. Een feestje.
12 August 2026
Ellis
KLARENBEEK
Beste Ellis, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de snelle levering, de feestelijke verpakking en het persoonlijke briefje. Veel draagplezier met je nieuwe horloge!
Klantenservice Treasure Juwelier
Ontving pakketje op tijd en kado feestelijk ingepakt
12 August 2026
Dees
Aalsmeer
Beste Duco, Dankjewel voor deze positieve feedback! Wat fijn om te lezen dat je pakketje op tijd is aangekomen en het cadeau feestelijk was ingepakt. We wensen de ontvangster heel veel draagplezier met de hanger!
Klantenservice Treasure Juwelier
Prima zoekmogelijkheden op website, snel aan te schaffen, vlot geleverd met duidelijke trail informatie
Gert Jan
ZOETERMEER
Beste Gert Jan, Dankjewel voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de website, het bestelgemak en de snelle levering. We wensen de ontvangster heel veel draagplezier met haar armband!
Klantenservice Treasure Juwelier
De Seiko panda voor mijn zoon aangeschaft met Persoonlijke inscriptie achterkant, …kwam in een mooie verpakking en wat was hij blij ermee. Aanrader voor de volgende x!
DS
Doorn
Beste Daimery, Dankjewel voor je enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat je zoon zo blij is met zijn Seiko-horloge en de persoonlijke inscriptie. We wensen je zoon heel veel draagplezier met zijn mooie horloge en zien je graag een volgende keer terug!
Klantenservice Treasure Juwelier
Positieve ervaring snel en netjes geholpen ook door klantenservice.
Linda Gordeau
Ees
Beste Linda, Dankjewel voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo snel en netjes bent geholpen, ook door onze klantenservice. Veel draagplezier met je nieuwe armband!
Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb een mooie 14k gouden armband besteld bij Treasure Juwelier en ik ben er ontzettend blij mee! Ik kon kiezen uit verschillende maten, wat heel fijn is als je dunne polsen hebt. De armband is van goede kwaliteit met een fijne sluiting, werd geleverd in een mooi doosje en was leuk ingepakt. Daarnaast had ik de armband ook snel in huis. En dat alles voor een fijne prijs! De webshop biedt ontzettend veel keuze, dus ik bestel hier zeker nog eens wat.
Floor
Rotterdam
Beste Floor, Dankjewel voor je mooie woorden en het delen van je ervaring! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je armband, de mooie verpakking en onze snelle service. Veel draagplezier met je prachtige armband en graag tot een volgende keer!
Klantenservice Treasure Juwelier
Maxat mijn bestelling buiten de schuld van de juwelier kwijt raakte bij de post, stuurden ze al gauw een nieuw horloge op. Echt super service!
Inge
Winterswijk
Beste Inge, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We zijn blij dat we je snel konden helpen en het horloge opnieuw konden versturen. Veel plezier met je nieuwe horloge!
Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie armband die ik sinds aankoop dagelijks draag. Erg blij mee! De feestelijke verpakking maakte het compleet.
6 August 2026
D.
Amsterdam
Beste D., Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe armband! Fijn dat de feestelijke verpakking ook in de smaak viel. We wensen je nog heel veel draagplezier met je mooie armband!
Vriendelijke groeten, Najiha
Klantenservice Treasure Juwelier
Supersnel bezorgd en prachtig ingepakt!
5 August 2026
Sylvia
Strijensas
Beste Sylvia, Wat leuk om je positieve reactie te lezen! Fijn dat je tevreden bent over de supersnelle verzending en de mooie verpakking. We hopen dat de ontvanger veel draagplezier heeft van het nieuwe horloge!
Vriendelijke groeten, Najiha
Hilvertshof 45